a kérdés elkűldi-e ámerikábul, és mennyiért,
nekem is kéne egy 18 colos szett, és hozzá plusszban egy piros kisgumi ami tömit, de az már csak olyan 10-dollár környéke.
ezen hivhatsz bármikor, de Mirko is tudja a számom.
hát akurva anyámat ..nem nézek többet tévét
hihetetlen...
most mondja , hogy a pilisben amihez kicsit értek én is ezt leszögezhetjük......550 millió forint fogyott el /ez igaz / a turista utak kidőlt fák stb károk helyreállítására és kész vannak teljesen vele/na ez a nem igaz/
550 milla elkopott vazze..jól kiosztották egymás között és már a tv-ben is belemondják a pofádba...agyvíírzíííís
jajj éjjel meglett a hempergésem eredménye úgy fáj a könyököm, hogy beszarás mintha kicsavarta volna valami vonat de ettől független jó volt a motorkázás nagyon...kéne menni megint ....bár ma pihentetem könyököm..olyan új mégrövidebb utat találtam egy helyen, hogy ezért megint lesz anyázás...
morGGen ! 100 ezer lesz januártól a max.helyszíni bírság és akármelyik kutyafaszajóska cég megbüntethet...köztük a természetvédelmi hatóság is.... nem basszák meg a kurva anyjukat inkább?
ja és ha elismered a szabálysértést a helyszínen akkor nincs további lehetőséged méltányosságot ill. részletfizetést kérned!
vicc....senki nem fogja beismerni
mondjuk akik ezt kitalálják azokat egyrészt nem büntetik meg másrészt le is kell őket szopjuk ha hibáznak végül meg 3 millió forint a fizetésük....nettó
Hát most mit írjak?Jajj,de jó neked ott?Jó hát,ha vóna eszed keresné valami hajléktalant(legyen paripára jogsija) akinek adná napi 2 szelet zsíroskenyeret,azt vezetne helyetted. Ha zserunyak szóna,mondanád kényszerített Bammeg innen könnyítsem meg fáradtam a munkádat Főzetném,mosatnám,takaríttatnám Gondolkozzáá,neki is jó,meg neked se kell vezetni
hy de kihalt hmm holnap dolgoznyi kö mi?
jo messzire mék rakodnyi megvan vagy 3km.rozsafát viszek németbe csak tudnám azoknak minek de ezért maradtam csak tgpk hogy ezekhez ne értsek ésha tovább tanulok ÁÁÁÁ eséjtelen akkor is h.je maradok.de van ami vigasztal. de az titok
nekem is kéne egy 18 colos szett, és hozzá plusszban egy piros kisgumi ami tömit, de az már csak olyan 10-dollár környéke.
ezen hivhatsz bármikor, de Mirko is tudja a számom.
20-387-7107