Jóreggelt
Tegnap keringőztünk mi is egy szépet Máriahalom Tokod Csolnok felé.Haver egy igazi szerencsétlen fasz.Az az EXC400-as átok mindenkire.Bátyám költött rá 500ezret a haver is már vagy 150-et és tegnap kinyomta majdnem az összes olajat magából a szelepfedélnél...Persze lehet nem a motor a hibás hanem az aki összerakja
Zééé, majd este felhivlak azt elmondom, mert lassan én is elmegyek gurgulászni,
tök jo kis helyet találtunk a multkor bakonyba Mirkoékal, kicsit már olyan romániára hajazos köves vizmosásos volt, azt a részt akarom felderiteni jo mélyen.
Tegnap keringőztünk mi is egy szépet Máriahalom Tokod Csolnok felé.Haver egy igazi szerencsétlen fasz.Az az EXC400-as átok mindenkire.Bátyám költött rá 500ezret a haver is már vagy 150-et és tegnap kinyomta majdnem az összes olajat magából a szelepfedélnél...Persze lehet nem a motor a hibás hanem az aki összerakja
akkor megmaradok csikusznak
ja és ingyéééé
megmondom őszintén jól is jönne most nekem a pénz
nem csak úgy lehet kiérdemelni dolgokat
najo anélkűl is , de igy még szivesebben.
tudod azt mondják fontos dolog a motivácio.
ha napközben nem veszem fel épp egykerekezek valahol..
tök jo kis helyet találtunk a multkor bakonyba Mirkoékal, kicsit már olyan romániára hajazos köves vizmosásos volt, azt a részt akarom felderiteni jo mélyen.
én ilyet vettem amúgy,lenne KTM-em magamnak is tuti vennék mert tök tetszik
amugy vicc nélkűl megtiszteltetés lenne ha vihetnélek egy pár kört, persze motorral is mennénk..