Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól megnézted Makkfa Assetunnám,ha nekimennék mi a pöcsöm az.Jobb lenne,ha gumifákat ültetnének
Köszi... nincs nagy gáz, ez a jövő hétre elmúlik kategória... bár egy pillanatra kissé megrettentem amikor naon jött szembe a makkfa
Fasza Jobbulást,meg jó vedelést
Na, ez kemény... én meg nyafogok itten a térdem meg a vállam miatt
Elolvastam 2x is nagyon Durva volt még jó hogy megtalált a csöves külömben ki tudja bár biztos kerestek volna azért de elég parás lehetett feküldni azt flashelni hogy tolószék lesz e belőle még a 250-300 as is durva tud lenni nemhogy az 500 nekem most igy a amúgy haverom almádi lakos az árulja a cuccokat én Vp a Szép KTM szét van szedve rátettem a 300 as hengert de túl sok lett igy fenn má nem tudom megfogni azt minden kanyart kiegyenesítek vele meg rátettem a legnagyobb áttételt azt el is dobtam a tecnikát 3.ba kiment alúlam azt nyomott egy majdnem backflipet az FMF kipufogót kiflibe hajtottam meg összetört a hátulja ,sárvádő,oldalidom ,az ÚJ Renthall kormány láncvezető ugyhogy most épitem ujjá
ha megjön az új dob kinézhetünk lightosan
Valami ilyesmitől tartok én is... de akkor inkább a hűtőlét engedem le mint a klímagázt... köszi amúgy
Sziasztok.Zoozee paszulya régebbi.Tiedről le kell szedni az elejét.De ne félj tőle,csak csavarozni kell.Mondjuk azt sokat.A klímahűtőt ne kösd szét,félre tudod hajtani.Meg a szervóhűtő csövét is.A vízhűtőt azt le kell kötni.Ez az egész tovább tart mint a vezérlést cserélni.
Egy Bítlin vajon meddig tart az égőcsere?
Most, h füröttem, nézem a jobb térdem kábé 2x akkora mint a bal... szerencsém volt... valami a levéltakaró alatt kidobott jobbra... olyan negyedik bő gáznál... de sikerült nem telibeverni a makkfát, csak a térdem meg a kormányvég érte el... visszapattantam és bal vállal értem földet... bele is reccsentem... most rendhagyó módon jobb kézzel vedelek
kb
Nem férsz hozzá egyébént... iszonyú kicsi a hely. Bár volt, aki aszongya, h valahogy le lehet hajtani előrefelé... csak akkor micsinálsz a rohattsok hűtővel?
A soha véget nem érő hegy
Mert úgy tanúta ,hogy mindent az elejéről kell kezdeni
de elejét minek akarod lebontani ..?
PDTD 131 LE, AVF motorkód, ha jól emléxem. Stoki csak akkor kell majd, ha már lebontottam az egész elejit... persze ettől fosok leginkább
abcdeéfg-s Porszívóturbós
párat megcsináltam ....stokiról nem éred el..de meglehet csinálni simán... neked mellik moros van pdhdtdibiturbo?
Paszuly vezérlést cseréltél már? Mindkét szerelő hawer mellébeszél nekem a telefonban. Gondoltam leteszek elé egy stokit oszt nekiállok. Vagy ülök

Szerinted?
Az úgymond rendes ár kb annyi mint amennyi nálunk?
Itt pl ennyi ez a pulcsi.Kint szlovákba talán olcsóbb de nemtudom mennyivel
http://ktm-ocsa.hu/ruhazat.php...
Persze, csak költői volt a kvescsön...
semmit majd jól leszophatjuk a zsidókat ezért is..
Azon gondolkodtam múltkor, h tőled eccer elvették a saját tulajdonodat képező biriglit természetkárosítás miatt... akkor most a vörösiszapgyárral vajon mit kellene kezdeni