Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zoli M.SZ.M.P. megszünt csak szolok
jaja nagyjából elvagyok..holnap még motorozni is fogok ha az Isten és a párt is úgy akarja..miért gasgas-sal mivan?
joccakát
Furmányosak ezek a mai kaják Jó éjt
Mondom az aszonynak aggyá má valami kézkrémet,me kifutta a szíl.Aszonygya keressé,keres a faszom,aggyá asse tudom mi mi annyi szar van.Kezembe nyom egy ránctalanító,bőrfeszesítő kézkrémet.Na,fasza,most akkó bekenem vele a pöcsöm is,hátha lesz hatása Úhhogy el is húzok kenegetni,azt alvadok,mint a disznóvér Jó éjtet mindenkibe
muldkor rotterdamba én is 2napig ettem mirá észleltem hogy mocorog
üdv zoozee!eltüntem mint aranyora:)pihenötre mentem kis idöre.néha azért olvasgattam az oldalt!most meg nézek motort megint aztán hajrá:)és veled? jol vagy?
Jaaaaa,előbb is szólhattál vóna Bár manapság már a legyet is röptében
szewa szigony..tegnap beszéltünk rólad ..ill.kérdeztem tomit mi van veled mert nem láttalak se itt se sehol.. jól vagy , ?
halat ne élve edd me ugy ugrál nagyon
üdv mindenkinek .

Ronis,már lefeküdtél?
Zabálok,má egy órája
jó éjt,mentem mert 4-kor ébresztő van nekem

vagyis most tovább alhatok 1 órával,igaz?
dehogynem,csak türelem,majd jelentkeznek
megrendelted már a tubliss-t? ma motoroztunk a Bakonyba és találkoztunk du.
itt bizony ciánoztak
sehol senki
na ha most nem mondja Apa,nem állítom át az órát
-üdv mindenkinek! itt vagy tomi?
jaj,itt meg mi lett?
eltűnök egy kicsit és megáll az élet?
Na akkó,gyorsan álljunk össze
nem gond,sec-perc összemaszekolom
Huhúúúú,nagy kőccsígekbe vered magad a semmijé
Na,király.Nekem is menni kéne sokat,csizma szopatott.Se váltani, se fékezni, se tornázni nem tudtam.Szar ám mikor egyszerre fíkelné,meg váltaná azt sehun semmi ,megsem mozdul a lábad A ganyar meg jön,fíktáv meg kiszámolva első-hátsó-motorfíkre,de azé befordult.A szar is a seggem lyukát nyalogatta,főleg azt követő ugróná
azt nemtudom nem élek vele akkor amiket itt gyártok lehet normálisak lesznek és feljavul az átlag