Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó estét !
hali még nem.ráérek csak kedden rakodok
Szasz!Nem alszol még?
Halad az csak ember kell rá,vagy 15 éves profi
Cimbi ma jött először 2007-es 125 EXC-vel... kétütemmel nyomom, de nem hittem volna, mennyire jó az a motor
én is nagyon szerettem a kétüteműeket!..esküszöm egyszer eldobom ezt a traktort veszek egy szart aztán felújítom mindenét,az biztos elmegy két évet és nem kell szopni a sok olajcserével meg szeleppel....és szeretem ha üvölt a kétütemű
Ezér is jó a kéttakt: Zörög, vagy nem zörög... nem lehet mahinálni az olajjal
Persze,maguknak Me visszamegy nagyobb bajjal Van ahol ez ki van találva,hogy romoljon meg az ilyen fajta
Szép... mi akkor 21 éve lóvét akartunk spórolni... gondolom, ők is most
szervízben csinálták!..azért vettem meg ezt a motort mert fel lett újítva és azt reméltem nem lesz baja!
suttyó szerelők,nem is lehet mást várni tőlük iskolában tanulták
Szimónál tapasztaltunk már hasonlót olyan '89 körül... a vezérlés kivételével
Hát csak amit éreztem mikor megállt!
hajtókar,vezérműlánc meg egy két kütyü!...rátették az új dugót a használt hajtókarra az meg megszorult,most egy darabig így is marad
Asszem a zozi dumája, de attól még jó: ahol fűrészelnek, ott hullik a forgács

Ma korán hazaértem... kérdi a zasszony: mivan, bexart a motor? Mondom, nem... Akkor estél
Engem egy gyökér dobott meg egy jó sziklás ösvényen.Idén nem tudtam sokat motorozni.Betegség,szar idő,év elején a nyakamat is kitörtem kis híján,pár hétig akkor is pihizni kellett.Tavaly ugyanezt a szitut talán megúsztam volna.
Szia Maki.Hallom nagy a baj a mocival.
Pedig príma, mikor a vállad eléri a belső íven
Én még így sem mernék
Ez ahol eldobtam, egy tök sík földút, semmi kihívás... lehet kissé lementem alfába, az volt a problem

Azért 5 db borda az nem gyerekbetegség
Négy hónap után ma motoroztam újra Zoozee ékkel.Júniusba pereceltem akkorát,hogy 5 bordám kettétörött.15 nap kórház,6 hét betegállomány.Nem nagyon mertem ma a fák között tempót menni.
Ilyet régen hallottunk errefelé... tehát akkor befelé és kifelé is minden rendben?
Ha éhes vagyok,ájuldozok,olyankor meg a pináról ábrándozok
Tölgyes a zöme, ahol veretünk... azon terem a makk... amivel a rendes éhes disznó álmodni szokik
Ronissal mi lett?Tán ma Ő vitte KIKI-t a robogón