én is nagyon szerettem a kétüteműeket!..esküszöm egyszer eldobom ezt a traktort veszek egy szart aztán felújítom mindenét,az biztos elmegy két évet és nem kell szopni a sok olajcserével meg szeleppel....és szeretem ha üvölt a kétütemű
szervízben csinálták!..azért vettem meg ezt a motort mert fel lett újítva és azt reméltem nem lesz baja!
suttyó szerelők,nem is lehet mást várni tőlük iskolában tanulták
Hát csak amit éreztem mikor megállt!
hajtókar,vezérműlánc meg egy két kütyü!...rátették az új dugót a használt hajtókarra az meg megszorult,most egy darabig így is marad
Engem egy gyökér dobott meg egy jó sziklás ösvényen.Idén nem tudtam sokat motorozni.Betegség,szar idő,év elején a nyakamat is kitörtem kis híján,pár hétig akkor is pihizni kellett.Tavaly ugyanezt a szitut talán megúsztam volna.
Négy hónap után ma motoroztam újra Zoozee ékkel.Júniusba pereceltem akkorát,hogy 5 bordám kettétörött.15 nap kórház,6 hét betegállomány.Nem nagyon mertem ma a fák között tempót menni.
suttyó szerelők,nem is lehet mást várni tőlük iskolában tanulták
hajtókar,vezérműlánc meg egy két kütyü!...rátették az új dugót a használt hajtókarra az meg megszorult,most egy darabig így is marad
Ma korán hazaértem... kérdi a zasszony: mivan, bexart a motor? Mondom, nem... Akkor estél
Azért 5 db borda az nem gyerekbetegség