Viszont (ha szep lesz az ido) vasarnap megyek egy banyaba motorozni, vegre lesznek fenykepek...es persze a versenyek is folytatodnak.
Viszont haver a napokban beh=jaratta a gepet, azt mondta hogy kurva jok a telok rajta es hogy indult szepen, hidegen-melegen..
Arra gondoltam hogy 3 cserbenhagyas utan, a kovetkezo esetnel felballagok az Ebay-re es veszek bele egy YZF blokkot...fasz kinlodik tobbet a GG blokkokkal
De megvolt de úgylátszik hogy nem jól Szerecsétlen mindig beszopja azzal a géppel.Multkor meg a gyujtótekercs tartócsavarjai estek ki és alkottak szabadon Komolyan addig jó a vas amíg nem piszkálnak bele kontárok Amúgy ha télen lesz egy kis időd elvinné hozzád kicsit kipofozni mert van gondja más is.Pl annyit zabál mint egy kétütem stb...Én nem akarok már vele foglalkozni
Hetvegen se volt semmi, elmosta az eso..
Viszont (ha szep lesz az ido) vasarnap megyek egy banyaba motorozni, vegre lesznek fenykepek...es persze a versenyek is folytatodnak.
Viszont haver a napokban beh=jaratta a gepet, azt mondta hogy kurva jok a telok rajta es hogy indult szepen, hidegen-melegen..
Arra gondoltam hogy 3 cserbenhagyas utan, a kovetkezo esetnel felballagok az Ebay-re es veszek bele egy YZF blokkot...fasz kinlodik tobbet a GG blokkokkal
pedig Én ezt találtam 85 dodo most a tubliss.telcsi számot ha adnál felhínálak .
http://www.oemcycle.com/Item/p...