Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na kicsúsztunk az erdőből ......naccerű volt ma is ...
Lehet ha volna csajkutyátok is, nem fanyalodna szegény a másik fiúra...
Hagyomány
minden motorod ezen a helyen van lefotografálva
Kár, hogy buzi...mindig meg akarja baszni a másikat, pedig nincs kiherélve.
csok mindenkinek..

Hetvegen se volt semmi, elmosta az eso..

Viszont (ha szep lesz az ido) vasarnap megyek egy banyaba motorozni, vegre lesznek fenykepek...es persze a versenyek is folytatodnak.

Viszont haver a napokban beh=jaratta a gepet, azt mondta hogy kurva jok a telok rajta es hogy indult szepen, hidegen-melegen..

Arra gondoltam hogy 3 cserbenhagyas utan, a kovetkezo esetnel felballagok az Ebay-re es veszek bele egy YZF blokkot...fasz kinlodik tobbet a GG blokkokkal
Eb hogy hesszöl hátul
Lemostam
megvagyok kösy hát én ezt nem mondhatom el ködös párás hideg egész nap.majd küldöm felétek szivesen máskor is
Ronis
pedig Én ezt találtam 85 dodo most a tubliss.telcsi számot ha adnál felhínálak .
http://www.oemcycle.com/Item/p...
szia drága mizu ? itt gyönyörű idő van
ODA még beengednek?
szia ZSU
szép napot
Pakolok,azt menek én is kifele birínybe
Nekem is van iyen,ezüst feketében.Jó leszel Te nekem Dugunk éjjel-nappal
fasza vagy én is erre gondoltam
oké..elzárom kicsit benzincsapot rajta
De megvolt de úgylátszik hogy nem jól Szerecsétlen mindig beszopja azzal a géppel.Multkor meg a gyujtótekercs tartócsavarjai estek ki és alkottak szabadon Komolyan addig jó a vas amíg nem piszkálnak bele kontárok Amúgy ha télen lesz egy kis időd elvinné hozzád kicsit kipofozni mert van gondja más is.Pl annyit zabál mint egy kétütem stb...Én nem akarok már vele foglalkozni
király vagy haverom holnap kocsit váltok kell a f.nak 580le
ch neked küldünk egy ilyen jó kis kamiont ..persze 2T motorral ..
2és fél t
mondjuk van benne jo is megvan drága is meg szar is de legalább van melo a szerelöknek