Alaszkai malamutokat tenyésztesz? Mit lehet róluk tudni? Nézegettem neten őket, de nem tudom apa mit szólna hozzá. Van egy magyar vizslánk, meg egy keverék. Mennyire jön ki jól a többi állattal? Ja és ami nagyon fontos: egye meg az összes macskát, ami a közelébe kerül
Ronis amugy meg durva eésem volt nekem is nem is egy ,az évek alatt Törött boka ,nyilt könyöktörés ,gerincrepedés térdemből kiszakadt agy darab stb... tavaly a Berg gel jöttem haza a lötérről EGYEDÜL persze azt kádárta felé jöttem Tanki Tó azt van a tó mellett egy nagy Beton gát egy lapban jövök 3-4 be ugy tempósan tudtam hogy ott a gát csak elfelejtettem azt mikor meglátam már késő volt leugrattam az aljába orrosan azt ke kép se hang ott feküdtem vagy 10 percig azt egy pecás papa ébresztett fel ki akartam hivni a mentőket meg a jardokat valahogy összeszedtem magam azt elvánszorogtam 2 napra rá ajkarendeken 25 ös CR rel a pálya tetején kiugrottam full gázon a pályáról bele a vas tribünbe nyilt könyöktörés a nyár első napján meg volt még sok ilyen
Elolvastam Durva volt a haverom almádi lakos az árulja a cuccokat én Vp city a Szép KTM szét van szedve rátettem a 300 as hengert de túl sok lett igy fenn má nem tudom megfogni azt minden kanyart kiegyenesítek vele meg rátettem a legnagyobb áttételt azt el is dobtam a tecnikát 3.ba kiment alúlam azt nyomott egy majdnem backflipet az FMF kipufogót kiflibe hajtottam meg összetört a hátulja ,sárvádő,oldalidom ,az ÚJ Renthall kormány láncvezető ugyhogy most épitem ujjá
Meg minden haverom KIFORDULT ,becsajozott a motorok a garázsba hevernek meg eladták mert ÚJ 320 D kellett a királylánynak stb... innen is üzenem a köcsögöknek csicskák vagytok neveket nem sorolok... azt egyedül utálok kimenni
nagyjából ennyi
Ez megy eladóra,vagy a padlásra.Szakadtamat minnyá lehozom,ammá úgy néz ki,hogy egy hajléktalan megsajnálna,de még semmi bajom vele esztétikán kívül.Nem ázik be stb.Pedig úgy néz ki Tech8 azé csak teknyóc
amugy én régota nem veszek alapbol, CSAK olyan csizmát ami bokában csuklik, azok sokkal jobban kezelhetők, nem kell betőrni őket új korában sem... fényévekkel jobb.
Nem a betörés a baja,kényelmes,meg minden.Csak puha a talpa,és beleragad a lábtartó fogaiba,az meg nem engedi el,csak ha rángatod felfelé.Nem kellemes érzés
Fasa Tennap csimma miatt szoptam én is nem estem,de nem sok héja volt Hama rájöttem mé nem mozdul lábam,anyáztam is rendesen.Jóvan mondom akkó piánóba menek sok körtet.Voltak kint vagy 20-an jól mentek a srácok.Menek,megállnak,jönnek pár kör megállnak.Egyedül menek má vagy háromnegyed órája,egyszer csak gyülekeznek,azt jöttek.Egy ugrónál elszáll mellettem egy állat,nézem a hátát CZVIK 14.Ne bassa meg,hát ezek meg itt vannak,mondom menek vele,ááá lábam sehova Mentek mint a disznó Baktattam tovább míg megálltak azt oda mentem beszígetni.Úriba tervezték a menetet,de szar volt a pálya.Rögtön megjegyezte,az a suzuki se nem 250-es
nekem volt ennél sokkal százszor durvább sztorim is amit megusztam csunya zuzodásokkal de semmi törés...
röviden.:
-Egyszer bele estem egy ott felejtett MURVA BÁNYÁBA,
Az tényleg durva volt nálam az viszi a pálmát,
mentem ilyen fűves domboldalakon felfelébe 3.-dik nyélen, persze egyedűl, és egyszer csak megláttam a Bánya szembeni sziklás falát, satu fék , és lerepültem az aljába kb 10-12 méter egy csipkebokorba telibe.
kb mint Cseki Csen , valami gagyi filmben...
a legdurvább benne hogy semmi bajom nem lett azon kivűl hogy kék-zöld voltam és még hetek után is tüskéket szedegettem magambol..
utána elvittem oda haverokat a bánya széléhez, ott voltak még a friss nyomok , az aljában a szétlapult tűskebokor, lenéztek korusban annyit mondtak.: ANYÁÁÁÁD.......
február volt, még a bokrok ,árnyékos részek alatt állt a ho kimentem motorozni csatárnak arra a részére ahol a Marko Isti is szokott edzeni, ott van egy pár siratofal , annyira mélyen be volt ázva alig ment fel, akkor megpartoztam melette a fűvesen a tetején meg sikerűlt tulhuzni, csodálatosan hanyat vissza estem .
eltörött a gerinc, sokfelé, meg a kereszt csont három felé.
persze telefon semmi, és egyedűl voltam, volt vagy 5 fok, elheverésztem ott a tetőn már pár orája kezdtem kihülni aztán jött egy hajléktalan pali nagyon részegen kezében kannás borral, aki ott lakott az egyik régi ruszki bunkerban, ő talált meg...
fel akart segiteni a földröl mondtam neki ANYÁD, ezt nem kéne..
aztán megértette és elment mentőt hivni.
a dolog ironiája hogy meg volt beszélve haverokkal egy szalonnasűtés onnan pár kilométerre ,és ők ott is voltak vagy két autoval, és volt köztűk vagy 4 mentő ápolo, aztán elindultak haza hogy milyen geci vagyok mégsem jöttem el hogy kiprobálják az ötszázast, és mikor már majdnem kiértek a 8-asra akkor jött szembe a roham mentő, szoval ők rögtön tudták hol az a hely, hirtelen lett ott egy csomo auto,
a többi a szokásos.. begipszeltek a gigámtol a tökömig 3 honapra, amit levágtam egy késsel 1,5 honap után mert elegem lett belőle.
ahogy motoroztam első utaim között volt hogy kimentem oda és szét motoroztam azt a sirato falat..
Meg minden haverom KIFORDULT ,becsajozott a motorok a garázsba hevernek meg eladták mert ÚJ 320 D kellett a királylánynak stb... innen is üzenem a köcsögöknek csicskák vagytok neveket nem sorolok... azt egyedül utálok kimenni
nagyjából ennyi
na jo ne fogyjál , mert akkor már 50 kilcsi alatt leszel..
én adnék a legyezős flexel a lábtartonak egy kicsit, finoman nem sokat, de ne legyen annyira hegyes,
no problémo.
sárban ugysem mész mert már öreg vagy..
jo fejek ezek az ufosrácok birom őket..
beleálsz egy vödör vizbe motorzás elött, rögtön betörik a csizma, ebben a hidegben sem fogsz fázni, mert a csizmában bűdös van...
és mint tudjuk ahol bűdös, ott ,meleg is szokott lenni..
lehet arrébb költözött pár bunkerral ,vagy nem tudom.
nekem volt ennél sokkal százszor durvább sztorim is amit megusztam csunya zuzodásokkal de semmi törés...
röviden.:
-Egyszer bele estem egy ott felejtett MURVA BÁNYÁBA,
Az tényleg durva volt nálam az viszi a pálmát,
mentem ilyen fűves domboldalakon felfelébe 3.-dik nyélen, persze egyedűl, és egyszer csak megláttam a Bánya szembeni sziklás falát, satu fék , és lerepültem az aljába kb 10-12 méter egy csipkebokorba telibe.
kb mint Cseki Csen , valami gagyi filmben...
a legdurvább benne hogy semmi bajom nem lett azon kivűl hogy kék-zöld voltam és még hetek után is tüskéket szedegettem magambol..
utána elvittem oda haverokat a bánya széléhez, ott voltak még a friss nyomok , az aljában a szétlapult tűskebokor, lenéztek korusban annyit mondtak.: ANYÁÁÁÁD.......
merthogy azt olvasom itt laksz Balmádiban, és van egy szép KTM-ed....
rég volt, röviden.
február volt, még a bokrok ,árnyékos részek alatt állt a ho kimentem motorozni csatárnak arra a részére ahol a Marko Isti is szokott edzeni, ott van egy pár siratofal , annyira mélyen be volt ázva alig ment fel, akkor megpartoztam melette a fűvesen a tetején meg sikerűlt tulhuzni, csodálatosan hanyat vissza estem .
eltörött a gerinc, sokfelé, meg a kereszt csont három felé.
persze telefon semmi, és egyedűl voltam, volt vagy 5 fok, elheverésztem ott a tetőn már pár orája kezdtem kihülni aztán jött egy hajléktalan pali nagyon részegen kezében kannás borral, aki ott lakott az egyik régi ruszki bunkerban, ő talált meg...
fel akart segiteni a földröl mondtam neki ANYÁD, ezt nem kéne..
aztán megértette és elment mentőt hivni.
a dolog ironiája hogy meg volt beszélve haverokkal egy szalonnasűtés onnan pár kilométerre ,és ők ott is voltak vagy két autoval, és volt köztűk vagy 4 mentő ápolo, aztán elindultak haza hogy milyen geci vagyok mégsem jöttem el hogy kiprobálják az ötszázast, és mikor már majdnem kiértek a 8-asra akkor jött szembe a roham mentő, szoval ők rögtön tudták hol az a hely, hirtelen lett ott egy csomo auto,
a többi a szokásos.. begipszeltek a gigámtol a tökömig 3 honapra, amit levágtam egy késsel 1,5 honap után mert elegem lett belőle.
ahogy motoroztam első utaim között volt hogy kimentem oda és szét motoroztam azt a sirato falat..
kb ennyi.