pedig most olcson lehetne venni, idehaza motorokat, nem kell drága, akármilyen olcso dologgal is le lehetne kezdeni, akár olaszbol behozott 100 e. ft-os endurokkal
pár éve gondolkoztam komolyan rajta hogy csinálom, de ahoz ott kéne lakni, és jo sok helyismeret kellene, mindkettő hiányzik.
én igy csinálnám. :
1. - összerakni egy tetszetős veblapot EU. hivoval, a fő nyelv a német, jo sok képpel amitöl kedvet kapnak, és a létező összes német-osztrák motoros boltba, pub-ba ,motoros klubboknak, mindenhová elkűldeni.
2. kellene hozzá némi eszköz állomány is, kb cirka 4-5 motor, egyszerű strapabiro motorok, pl:drz, vagy EC 2t, stb. legalább 3-4 qvad, amiböl legalább 2 kisköbcentis automata a csajoknak,
és én még beszereznék 2-3 suzuki samurájt. a terepjáros téli-öszi turákhoz.
3. Kolozsvárra megy rendszeres fapados egy Frankfurt-Kolozsvár oda-vissza repjegy 99-euro, péntek este lejönnek-vasárnap este vissza mennek, kimész értűk a reptérre elviszed őket a szállásra, csinálsz nekik egy aktiv hétvégét, kajával, szép helyekkel, hogy jol érezzék magukat.
4. ekkora eszköz állománnyal már le lehetne komoly céges hétvégéket mitingeket, is szervezni, az elképzelés bővithető pl. lovaglással ,lovaskocsizással gyerekeknek, télen lovas szán, stb ,tutira van ott a környékeden lovaglos ember,
a miénknem ráléptem véletkenül a lábára,erre megölelte a lábamat kiereszterr karmokkal és el sem akarta engedni,mocskosul fájt és hiába ráztam a lábam,ő csak csimpaszkodott bele a nyoma még megvan
nekünk is van cicánk,be is jöhet mostanában...most fogok utána fertőtleníteni....szakmai ártalom biztos,de az egész házat kifertőtlenítem ahol csak megfordult a maccs....
bocsika..
én igy csinálnám. :
1. - összerakni egy tetszetős veblapot EU. hivoval, a fő nyelv a német, jo sok képpel amitöl kedvet kapnak, és a létező összes német-osztrák motoros boltba, pub-ba ,motoros klubboknak, mindenhová elkűldeni.
2. kellene hozzá némi eszköz állomány is, kb cirka 4-5 motor, egyszerű strapabiro motorok, pl:drz, vagy EC 2t, stb. legalább 3-4 qvad, amiböl legalább 2 kisköbcentis automata a csajoknak,
és én még beszereznék 2-3 suzuki samurájt. a terepjáros téli-öszi turákhoz.
3. Kolozsvárra megy rendszeres fapados egy Frankfurt-Kolozsvár oda-vissza repjegy 99-euro, péntek este lejönnek-vasárnap este vissza mennek, kimész értűk a reptérre elviszed őket a szállásra, csinálsz nekik egy aktiv hétvégét, kajával, szép helyekkel, hogy jol érezzék magukat.
4. ekkora eszköz állománnyal már le lehetne komoly céges hétvégéket mitingeket, is szervezni, az elképzelés bővithető pl. lovaglással ,lovaskocsizással gyerekeknek, télen lovas szán, stb ,tutira van ott a környékeden lovaglos ember,
5.megszámolod a lovét.
6. az ötletért nekem is utalsz lovét, jo sokat.