Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igy nézett ki a Tatabányai lakásunk....ennél alább nem akarom ezt se
hát ez igaz de szeretek szép kényelmes környezetbeb élni és ebbe benne van a lakás ára is
pedig a lakásba sok pénzt ölni, csak egy lové temető, csak akkor szabad ha van rá felesleges...
tudom,de most őltem bele lakásba és garázyba közel 60000 eurot....most nincs lassan mág benzinre se nem hogy motorokat vegyek...
ez állat nagyon...
pedig most olcson lehetne venni, idehaza motorokat, nem kell drága, akármilyen olcso dologgal is le lehetne kezdeni, akár olaszbol behozott 100 e. ft-os endurokkal
az szép figura lehetett, gondolom sikoltoztál..

bocsika..
csak 100 lejt ha kérnék egy hétvégére akkor is 2000 lejem lenne ebből havonta,abbol már simán elvan az ember(ez kb 128000 ft)
ok,küldeném a 10%-át...csak hiányzik a géppark...sajnos erre nincs lovém!egyébként ha lenne 5 motorom akkor a bérbeadásból simán megélnék...
ezzel a héttel lejár az 1 hónapom Győrben...hétvégén hazanétek hiányzik az ottthoni koszt
pár éve gondolkoztam komolyan rajta hogy csinálom, de ahoz ott kéne lakni, és jo sok helyismeret kellene, mindkettő hiányzik.

én igy csinálnám. :

1. - összerakni egy tetszetős veblapot EU. hivoval, a fő nyelv a német, jo sok képpel amitöl kedvet kapnak, és a létező összes német-osztrák motoros boltba, pub-ba ,motoros klubboknak, mindenhová elkűldeni.

2. kellene hozzá némi eszköz állomány is, kb cirka 4-5 motor, egyszerű strapabiro motorok, pl:drz, vagy EC 2t, stb. legalább 3-4 qvad, amiböl legalább 2 kisköbcentis automata a csajoknak,
és én még beszereznék 2-3 suzuki samurájt. a terepjáros téli-öszi turákhoz.

3. Kolozsvárra megy rendszeres fapados egy Frankfurt-Kolozsvár oda-vissza repjegy 99-euro, péntek este lejönnek-vasárnap este vissza mennek, kimész értűk a reptérre elviszed őket a szállásra, csinálsz nekik egy aktiv hétvégét, kajával, szép helyekkel, hogy jol érezzék magukat.

4. ekkora eszköz állománnyal már le lehetne komoly céges hétvégéket mitingeket, is szervezni, az elképzelés bővithető pl. lovaglással ,lovaskocsizással gyerekeknek, télen lovas szán, stb ,tutira van ott a környékeden lovaglos ember,

5.megszámolod a lovét.

6. az ötletért nekem is utalsz lovét, jo sokat.
meek is szép napot.....meek ebédelni készülj
sipirc suliba én meg főzni
de nem ám.......
ez nem valami meggyőző
tudtam én
bekénenézniaziskolába
a miénknek pont az a neve hogy Szisza
a miénknem ráléptem véletkenül a lábára,erre megölelte a lábamat kiereszterr karmokkal és el sem akarta engedni,mocskosul fájt és hiába ráztam a lábam,ő csak csimpaszkodott bele a nyoma még megvan
Neki fehér sziszája van...áradoznak mien szép stb...de vhogy feláll a a hátamon a szőr....gyermekkori trauma 1szer megkarmolt 1 mikor eldobtam
nekünk is van cicánk,be is jöhet mostanában...most fogok utána fertőtleníteni....szakmai ártalom biztos,de az egész házat kifertőtlenítem ahol csak megfordult a maccs....
áhhááá te szereted a macskákat én nem naon nem