Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Feldugnám ezt a seggébe,a faszom a szájába azt nagy levegőket véve légteleníteném le benne Úgyis szeretem a feketéket
a seggébe meg feldugnak két polettit, és onnantol azon kell légtelenitenije..
rágörbítenek a nyakára egy havasi telót..
olvastam a kommentekben már meg is akarnak verni...
Vannak erre is,de nem szájberharcosok,hogy buzi,szétverlek stb Pedig kemények Igaz 2 kör után nem annyira
Mesterem az meg volt átkozva!
A berúgása,50 kilómnak sem volt akadály a 100 kilósok az emberek(mert erre 100 kiló alatt nem ember az ember(ezé maradtam gyerek) )izzadtak kidöglöttek,majdnem sírtak mikor egy rúgás azt mentem.Edző motornak használtuk,utána ültünk a kicsire.Volt levegős és vizesem is több évjárat.Azonkívül,hogy az egyik néha hátrafelé indult el semmi bajom nem volt velük Igaz másik dimenzióból keveredtem ide
jó....én ezekre a móka emberekre gondoltam...tudom vannak akik nagyon jól mennek.....
erősek de ennyi.... sok értelme nincs.
azért ne becsűljétek le az alföldi srácokat...

csak ugy mondom, nekem van jopár alföldi srác haverom akik kibaszott geci jol mennek, Csorba Áky, Fejes Gabi, Viktor az állat...
higgyétek el nekem gonosz motor az 500-as 2t, nem véletlenűl haltak ki mint a dinok...

nekem volt réges régen egy KX 500.

elmesélem a sztorit hogy szorakozzatok rajta, az élet irta.
A motort Kátai Peti hozta be zsir újan ausztriábol,hogy majd ez milyen jo lesz, rakatott bele egy poletti teleszkop tuningot előre, hátul gyárilag is öhlins volt, szoval a lényeg Peti amugy sem egy magas srác, ha jol emlékszem vagy 2-3 hétig volt meg neki azt mondta ez egy elmebaj ez neki nem kell....
eladta Kuncz Sanyika barátomnak aki többszörös enduro bajnok volt 125-el , na ő sem egy magas srác, neki egy versenyen ottmaradt a gáz az elugroba, és egy brutális esés végén eltörte mindkét csukloját,

gyorsan eladta a sogorának Kálmánnak, aki az erdőben valami dagonyába bele ragadva kapott egy heveny agyvérzést és ez komoly.
töle vettem meg én miután csak ott ált a garázsba, akkor volt a motor 2 éves, na nekem a gerincemet törte el a 6. csigolyát 5 felé, meg a keresztcsontot három darabra..

a motor megvolt több mint 1,5 évig, végül is szerettem jo verda volt, de nem tűrt hibát azonnal bűntet, főleg extrém szituban kb mint egy szado-mazo picsa, és ami még nagyon utálatos volt benne hogy alig lehet berugni, akkora kibaszott dugo van benne hogy ácsoroghatsz a berugon.
dede legjobb
nemtudtad h utcai gumis tt vel lehet legjobban endurozni?
TT-vel....no comment...alföldön tok motorozni kicsit, felmentem a hegyekbe ott meghaltam....ezeknek a srácoknak sziklát kellene látni egyből átértékelnék magukat...
Az az
meg meg....örülj neki sok barátod van és lesz....hírdeted az adatlapodon magad...lecsónak mi van mien kép fent? ahogy alszik, hát ez mi?
kopaszkak1 is 1vb menő lehet
Beszartam Kemények,engem mindíg megtalálnak,de úgy a jó
áááábeleolvastamvégül.....kopasz barátunk is nagy rider
lecsó betöri a pofikát....készítsd a telókat agyon kell verni a bogarat
Hát nem is tudom,me a lecsó má le buzizott,lehet buzi lennék,csak még nem jött ki a vérembűű
csikusz ovis jele..
én el sem olvastam miket írkálnak elég volt a szöveg..."Azt mondták kemény az 500 de szerintem nem vészes vagy ,vagy én volnék a gyilkos ?"