Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felmásztam rá,arrébb is toltam,az is számít?Me még nem szárad
Mondanám neki:Medve!Szarok a nyelvedreeee
Neked is
jó estét !
hat a heti 4 alkalom meg messze van, de egyebkent igazad van: a legjobb eronleti felkeszules a motorozasra, ha motorozol...

Most hetvegen csak grasstrack lesz, azaz korbe-korbe kell menni egy fuves palyan...ha yourube-on raneztek, azert nem 100%-osan veszelytelen, de eronleti edzesnek jo lesz

Most telen eronleti edzesek, motor beallitgatasa, tavasztol pedig nevezes a bajnoksagba.

Hala istennek itt nincs hideg telen, ho meg mutatoban sem lesz, szoval lehet motorozni!
és van benne igazság is
a román medvék nem nagyok.. nem észak amerikai grizlyk, csak sima barna medvék.

amugy is nagyon félénkek, kivéve ha van neki bocsa, akkor ahogy a székely mondás is tartja, : - Az asszony nem ember, a sőr nem ital, a medve pedig nem játék!
hiszi a piszi.
meglesz az is Andris, az a titka hogy legalább heti négyszer kell menni,
addig jársz oda míg meg nem ölel egyszer egy medve
enyimééé már elsorvadt
száradjon le a péloja annak aki ma nem motorozott...

isten király idő volt, az erdő gyönyörű,
szép estét.

lakosbalint@chello.hu

amugy megyek jövő hétvégén is, csapatni a román rengetegbe.
Hali ronis tudnál adni egy elérhetőséget mert kellene egy kis imfó az erdélyi túráitokról persze csak ha nem gond.üdv
csak Te szopsz mint a torkos borz
Tíííííí is dógoztok vagy csak Én szopok egésznap?
na, mivel csak ugy izzik a forum mar megint, egy aprocska, de szamomra nagy hir:
Tegnap vettem egy vonohorgos Renault Scenicet, ABS-es, elktromos mindene, 2 ev muszakival, kokemeny 150.000 Ft-ert

Igy vasarnap mehetek a versenyre is...motor pocc-roff indul, mar csak a kondiciomat kene megtalalni valahol az agy alatt...
jaja,én is szeretem...
Ez elég szép, tetszenek az ilyen minimalista féleségek
ez meg ilyen lett