Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem sokat crossozok, meg kicsit eros is nekem, nagyon hamar elfaradok rajta, kb ennyi. 25re szivesen ulnek, azt mar aranylag megszoktam, de barmilyen 2t ktm meg gg johetne
töltöttzoknik?
csokok..
vedd meg, és kűldök egy kamionost aki elhozza nekem.
Mé nem veszed meg?Vennék egyből vagy tízet
Jaja, a GG-vel indulok, ezen a palyan jo fog jonni a nyomatek....

Meg nem sikerult sajna toketesre beloni a gepet, de hat ez az osz/tel errol fog szolni..edzek, alakitgatom a gepet a jovo evi kupara...

Ket haverom is versenyez (125 Sx es 250 YZ)..egykiuk vezeti a kupat, a msik 4. helyen all osszesitesben.

A "srac", aki YZ 250-el nyomja, Podonyi Jani, Miki szemelyesen is ismeri...jo arc es szereny...

Rohogtem,mmert az YZ-je kb 14 eves, az egyeduli extra egy par Ohlins elso gatlo, befogoval...de minden mas szeria a motoron...mindenesetre ugy motorozza korbe a vadiuj 450 KFX-eket meg SXF-eket, ahogy eppen kedve tratja...mara mar tisztelik az Irek, nem rohogik ki, mint az elso alkalommal, amikor meg nem ismertek...

CR-t miert adod el? Tul eros? Tul eros...
De mar leszakitotta, most tervezgeten, hogy eladom. Na es milyen motorral indulsz? Sikerult kivinni a GizGazt?
CR meg nem szakitotta le a karjaidat?
Tudtam volna most egy CR 125 eladot, aluvazas, 2001-es, 60.000 Ft-ert..igaz h kosarban volt, de azert jo lenne elszerelgetni a tel folyaman...
Szia!

Minden Ok, dolgozom, elvezem hogy hagynak elni, hetvegetol pedig beszallok a versenyzok buszke tagjai koze..
\
Itt minden heten van verseny, bar nem endurocross, de azert a cross sem rossz...foleg, ha nincs mas

Es veled?
Halihó! Miújság a messzi messzi galaxisban?
irtam neked arckonyvon...
mit kellene latnom?Kepek kozott?
De ma bepotolom....nincs semmi melom ezért megyünk egy karikát a párommal...
ahova menni akartunk(egy homokbánya)elárasztották mert valamit kotornak a Szamos medrében....
és miért csak a futon.?
megsétáltattam a lovat....de csak az utánfuton sajnos!
szeva! majd nézz fel a fbomra aztán láss csodát... csak itt a fórumon MÉG nem reklámozom
..es persze szep jo reggelt mindenkinek
oooo, regen voltam en mar tini, de azert koszonom...most fiatalabbnak erzem mgam...

Egyebkent meg hetvegen megyek versenyezni, drukkoljatok
morggen emberek
szeva ANdris,

aztán te azt honnan tudod, te tinidzser.
Ez nem virus Zoozee...ez az OREGSEG...
láttad az Új kis négylábu jövevényeket tegnap szűlettek nagyon jolnevelt csendes kis csapat ,este raktam be roluk képet..