de jó neked ..bár most én is itthon voltam majd két hétig..de még fáradt vagyok ...nem vagyok még tutira kigyógyulva... jajj azt gondolom tudod... ezért kígyó a patikákon a jel..,,,,.mert a gyógyszerek kigyógyítják az embereket .....
na léptem ..jók legyetek és ne flusztráljon hogy majd mikor 9 felé itt kávézgattok ronis-sal én már benne vagyok nyakig valami tetves 530asba.. mert az jó blokk......
szewa
jajj ronis írjál te vító tesztet ...melyiket érdemes kihagyni címmel
Hát bammeg.A féltengelyekre,(gumiharangjaira is)A kormányszervóra,az izzító gyertyákra,a légszűrőre,a fékbetétekre,kézifékre,üléstörésre,világításkapcsolóra,tank
sapka központizárjára,lengéscsillapítókra,motor rezgéscsillapítóra,meg ha turbós arra,és a motortér kaszni aljánál lévő szigetelésekre,ne lógjanak a kipuffra mert leég a kocsi.Ezekre figyelj oda,jók legyenek aránylag.A többi picsafüst.Jön megy indul,nekem baba.
szia ronis ..jó éjt!
képzeljétek akarnak adni merkedes vitót a nagy cbr -ért ...
milyen kocsi a vító...?
nekem ne hivatalból dicsérjétek...
azt hallani hogy szar.. de engem komoly tapasztalatok érdekelnek nem a mesefilm...meg a báttyám látott egy műholdas tv csatornán ilyet hogy nem jó kocsi...
Na,mentünk egy lájtos karikát kurva jó volt csak már nem látszik mi is van az avar alatt,2x odakurtam a tőkeimet a tanksapioz de nem estem el,kicsit fájdalmas volt !be kell szereznem olyan tőkvédőt amilyet a bitkozok használnak
Tényleg Csika láttam támogatsz egy Ódor Levente nevü srácot.Hova valósi az ember mert nekem az egyik ismerősömet is így hívják és már millió éve nem hallottam róla
na léptem ..jók legyetek és ne flusztráljon hogy majd mikor 9 felé itt kávézgattok ronis-sal én már benne vagyok nyakig valami tetves 530asba..
szewa
jajj ronis írjál te vító tesztet ...melyiket érdemes kihagyni címmel
majd rakok képet róla ..aztánmegnézzük..
köszi
sapka központizárjára,lengéscsillapítókra,motor rezgéscsillapítóra,meg ha turbós arra,és a motortér kaszni aljánál lévő szigetelésekre,ne lógjanak a kipuffra mert leég a kocsi.Ezekre figyelj oda,jók legyenek aránylag.A többi picsafüst.Jön megy indul,nekem baba.
képzeljétek akarnak adni merkedes vitót a nagy cbr -ért ...
milyen kocsi a vító...?
nekem ne hivatalból dicsérjétek...
azt hallani hogy szar.. de engem komoly tapasztalatok érdekelnek nem a mesefilm...meg a báttyám látott egy műholdas tv csatornán ilyet hogy nem jó kocsi...