bazdmeg nem hiszem el, egy ex zsarut tanitsak stiklikre ,én a neten...
sokba fog ez neked kerűlni...
régi rendőr igazolványod bőrös tokja megvan-e, na abba rakod bele a forgalmit,jogsit, ha nincs akkor belépsz a rendőrszakszervezetbe, kapsz matricát, tagsági kártyát, matrica ablakbal felső sarka hogy jol lássák, tagsági bele a jogsiba..
van még elválaszto rácsos poblémád.?
többet nem beszélek mert azok már sulyosan kemény titkok..
nekem is volt ilyen 6+teher és úgy oldottam meg hogy heggesztettem néhány anyát és vágtam egy dorogi rácsot aztán beakasztottam a végeit az anyákba és hozzáűkötöttem a hátsó üléssor fejtámlájához kábelkötegelővel kőnnyen ki lehetett venni a térelválasztot.
Agyaltam,kiveszem,de nem lehet, megállít egy majom,azt fizethetek mint állat N1-es forgalmi 6+teher,nem személy.9 személyesből kibaszod az ülcsit azt jó.Itt meg asszony nem akar nyomorogni elöl a gyerekkel,így maradnak hátul,ha a rácsot beteszem az elsősor után az sem jó,me akkó elöl kell üljenek,na ezt old meg Szopok erről -arról
Hát azt mindenképpen faszán rögzítem,de a rács meg előírás,forgalmi ugrik,ha kötsög a leskelődő Nem egyszerű ez Mindíg ez a valamit valamié,hogy szíjjon le az összes ráérő szabályhozó
Egyszer beszívtam én is ezzel.Az asszony bekeverte a narancs üdítők közé a szörpöt.Kinyitottam azt töményen nyomtam.A negyedét megittam mire rájöttem hígítani kéne Finom volt
sokba fog ez neked kerűlni...
régi rendőr igazolványod bőrös tokja megvan-e, na abba rakod bele a forgalmit,jogsit, ha nincs akkor belépsz a rendőrszakszervezetbe, kapsz matricát, tagsági kártyát, matrica ablakbal felső sarka hogy jol lássák, tagsági bele a jogsiba..
van még elválaszto rácsos poblémád.?
többet nem beszélek mert azok már sulyosan kemény titkok..