Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bazdmeg nem hiszem el, egy ex zsarut tanitsak stiklikre ,én a neten...
sokba fog ez neked kerűlni...
régi rendőr igazolványod bőrös tokja megvan-e, na abba rakod bele a forgalmit,jogsit, ha nincs akkor belépsz a rendőrszakszervezetbe, kapsz matricát, tagsági kártyát, matrica ablakbal felső sarka hogy jol lássák, tagsági bele a jogsiba..

van még elválaszto rácsos poblémád.?

többet nem beszélek mert azok már sulyosan kemény titkok..
De,télleg má nem emlékszem,neked nincs térelválasztó benne az első ülcsik mögött?Me akkó kiszerelem a faszomba, azt leszarom
van rá gyogyszerem is.
Gyári rács, 4 csavar 2 perc azt kint van,nem ez a gond Minnyá kibaszom a picsába
Bammeg Én is leszarom,de gyerek is van Helyszínen lelőnek Egyedül járnék, fel sem tünne nekik
há bazzek te tulspirázod az életedet,

én négy éve járok vele igy hogy nincs benne rács és csak 3 személyes forgalmi , viszont van benne hátul is űlés, és a kutyát nem érdekli...

az a titka Leszarom..
nekem is volt ilyen 6+teher és úgy oldottam meg hogy heggesztettem néhány anyát és vágtam egy dorogi rácsot aztán beakasztottam a végeit az anyákba és hozzáűkötöttem a hátsó üléssor fejtámlájához kábelkötegelővel kőnnyen ki lehetett venni a térelválasztot.
akkor nincs más megoldás vagy az ilegalitás vagy vaszel egy futót...
Agyaltam,kiveszem,de nem lehet, megállít egy majom,azt fizethetek mint állat N1-es forgalmi 6+teher,nem személy.9 személyesből kibaszod az ülcsit azt jó.Itt meg asszony nem akar nyomorogni elöl a gyerekkel,így maradnak hátul,ha a rácsot beteszem az elsősor után az sem jó,me akkó elöl kell üljenek,na ezt old meg Szopok erről -arról
A csaját azt tolnám a hátán
kutyát nem érdekli, még a rácsot is csak műszakin nézik..
http://www.sportmotor.hu/motor...

na ez a kis beszologatos buzzancs jol felbaszta az agyamat igy reggelire, talán fáj neki mások öröme vagy mi.?
Hát azt mindenképpen faszán rögzítem,de a rács meg előírás,forgalmi ugrik,ha kötsög a leskelődő Nem egyszerű ez Mindíg ez a valamit valamié,hogy szíjjon le az összes ráérő szabályhozó
jó reGGelt. nem kötnek bele ha faszán rőgzited a motort
Úgy akarom Csak nem tudom mennyire kötnek bele,ha viszem a moccot
félbe hajthato legyen a rács, én azt csinálnám .
hahhh látom rögtön beindult a fantazid, bezony lehet, de még mekkorát..
Szergej nagyon potens... lenni neki nagy fekete auto, nagy sötét üvegekel.
nem mondod hogy a sörben van kalmopyrin..
A hátsóm tolóajtó felölijét fel lehet hajtani.Nem az a baj,úgy odafér a mocc,de a rácsot nem lehet kivenni,így azzal kell buzulni valamit
Remélem hoz is valamit ,me ha nem ,beteszem a kútba,autóját meg bontom széjjel
ajaj,akkor abban lehet duhajkodni
Egyszer beszívtam én is ezzel.Az asszony bekeverte a narancs üdítők közé a szörpöt.Kinyitottam azt töményen nyomtam.A negyedét megittam mire rájöttem hígítani kéne Finom volt