lehet hogy kevés a levegő a keverékben,de sajnos nem tudom hogy lehet-e számitogép nelkül állitani a keverék arányán....kérdezd meg Dömét,lehet ő többet tud erről!
Jani (Podonyi) beallitgatta, de igazaabol computer kene hozza...Hidegen pocc-roff, de melegen nehezen indul.
Potmeteren kene tekergetni, de nem egyszeru feladat..
ha valakinek van otlete, hogyan lehet a gyujtast rajta beallitani szamgep nelkul vagy egyeb otlete van, szoljon!
Igen, kint van, sot...aktiv motoros eletet el, edzi a kisfiat (aki nem mellesleg mar versenyeket is nyert es nyer), motorozik , tobbnyire gyoz...
Sajnos az utobbi idoben ne tudtam veluk tartani, de ma veszek egy vonohorgos Scenicet, arra raakasztom a GG-t, aztan hetvegen mar megyek is az elso versenyre...marmintha beindul a gasgas...
kűldök rá olyan gyogyszert mint a képen, ha kérdi a rendőr, : oszt rács holvan-e, mondjad neki, szedek rá tablettát ,és kináld meg , szedjen rá maga is...
Ezek megvannak,nem ez a lényeg Azt nagyívbe leszarják,sőőőőt ha igazolvánnyal villognak jelentést kell nekik róla írni,úhhogy ez sem baba Csak basszák az idődet
Potmeteren kene tekergetni, de nem egyszeru feladat..
ha valakinek van otlete, hogyan lehet a gyujtast rajta beallitani szamgep nelkul vagy egyeb otlete van, szoljon!
Kuggyed, de izibe!
Koszonom a jokivansagot. Az elszantasag megvan, csak az eronletem nem a regi mar....de ahogy mondjak: cagy megszokod vagy megszopod...
Igen, kint van, sot...aktiv motoros eletet el, edzi a kisfiat (aki nem mellesleg mar versenyeket is nyert es nyer), motorozik , tobbnyire gyoz...
Sajnos az utobbi idoben ne tudtam veluk tartani, de ma veszek egy vonohorgos Scenicet, arra raakasztom a GG-t, aztan hetvegen mar megyek is az elso versenyre...marmintha beindul a gasgas...
de néha megesik az ilyen,ez van...ússenem tanulok belőle
ha valaki akar naftát nyerni találtam egy jó linket
http://ingyenuzemanyag.aegondi...
ez is egy modszer..