Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet hogy kevés a levegő a keverékben,de sajnos nem tudom hogy lehet-e számitogép nelkül állitani a keverék arányán....kérdezd meg Dömét,lehet ő többet tud erről!
sok sikert az első kinti versenyedhez,majd dobjál fel képeket esetleg egy vidit.
Jani (Podonyi) beallitgatta, de igazaabol computer kene hozza...Hidegen pocc-roff, de melegen nehezen indul.
Potmeteren kene tekergetni, de nem egyszeru feladat..
ha valakinek van otlete, hogyan lehet a gyujtast rajta beallitani szamgep nelkul vagy egyeb otlete van, szoljon!
Szia Adam!
Kuggyed, de izibe!

Koszonom a jokivansagot. Az elszantasag megvan, csak az eronletem nem a regi mar....de ahogy mondjak: cagy megszokod vagy megszopod...
nem sikerült még megcsinálni a 450-est?
Üdv andris!Sok sikert a crossozáshoz Ma csináltam egy kis mákosgubát.Ha szereted az tuti hiányzik
Sziasztok,

Igen, kint van, sot...aktiv motoros eletet el, edzi a kisfiat (aki nem mellesleg mar versenyeket is nyert es nyer), motorozik , tobbnyire gyoz...

Sajnos az utobbi idoben ne tudtam veluk tartani, de ma veszek egy vonohorgos Scenicet, arra raakasztom a GG-t, aztan hetvegen mar megyek is az elso versenyre...marmintha beindul a gasgas...
VAN EZ IGY
ugye?utólag már fáj a dolog nekem is
de néha megesik az ilyen,ez van...ússenem tanulok belőle
milyen sok benzint lehetett volna vanni ennyi zséből....
30.000
BÜNTIT? mennyit?
elvánszorogtam a postára is,feladtam a csekket,a büntit
ilyen nekem is van mindenre jó
és ma is gurulok egyet
Tettem fel egy 2006 12 31 szilveszteri videjot
Janika is kint van? Akkor ezért nem hallottam róla ezer éve...
csináltam új power parts-ot
Hali

ha valaki akar naftát nyerni találtam egy jó linket

http://ingyenuzemanyag.aegondi...
mindenki leszar mindent
Van,na azt meg én szarom le
a szakszervezetes támogato matrica az jol műkszik.
Nagyon hülllyeeeeeeee
kűldök rá olyan gyogyszert mint a képen, ha kérdi a rendőr, : oszt rács holvan-e, mondjad neki, szedek rá tablettát ,és kináld meg , szedjen rá maga is...

ez is egy modszer..
Ezek megvannak,nem ez a lényeg Azt nagyívbe leszarják,sőőőőt ha igazolvánnyal villognak jelentést kell nekik róla írni,úhhogy ez sem baba Csak basszák az idődet