Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Döme mail
majd vmikor kiymegek garage ba azt öszeszögelem
Okés,teszteljétek jó-e?
megérkezett
Ronis,te nagy nepper vagy,meg sok embört ismersz..kérdezzél már körbe légyszi lc4 blokk ügyben..komplett 620-625-640-660 kéne 2kiló a teteje amit rászánok meg a többiek is,ha van kapcsolat...plííz
Jó nagy forgalom van itt is Lusta népség
biztatooooooooo....
mondasz bíztatót?
jóreggelt fiatalok
Jó reggelt!
jo reggelt emberek.

Dejo is volt a Román hétvége...
Romániai hétvége!
Hello! egy ec 200 vásárlásán töröm a fejem tudnátok segíteni? valakinek volt már dolga ilyen géppel? esetleg szériahibák?szervíz háttér?
http://kepesmotor.hu/gasgas-en...
erről lenne szó
Ezekkel,ma szoptam olyat,pfúúú agyonlőném aki csinálta Két különböző évjárat,teljesen más bél.Eddig oké.A lemezelés összevissza betéve,még ez is elmegy ,dehogy még elbasszák a lemezeket is a buzi beszerelésükkel,na az má csúcs
Ilyen lett-é A többit majd megérzitek
Az úgy ahogy van, oda való

Szerintem is...mondjuk ha sürgős lett volna valami miatt, az más, de így...
Olcsón adtad. . .

Szerintem.
Köszi!

Anno Veszprémben élt egy medvepár, Kata és Döme.

De Döme pár éve az örök málnásba távozott.
Most ismét van medve rokonom!
akkor marad a jövő hétben reménykedés...idén már nem sokat motorozom
azé agyonverném ezt a csírát ... biztos beengedném egy fittebb idegen medvéhez bár az túl hamar végezne vele....

de amúgy a szomszédok is meg a többi "ember" is aki 17 évig tudott erről az is megbassza a rohadt büdös kurva anyját.....
a kurva anyját a parasztnak
525 exc

morGGen béláim...
tegnap micsodát szoptam estig szereléses mulatság ...azthittem majd most kialszom magam de már egy órája forgok az ágyon vazze.......

ja gyurika átmentem csomagodért de nem jött meg ..csak hétfőre esetleg..se...viszont mindjárt befogtak , hogy többet nem megyek át szabadszombaton az sevenszentség.....

megyek is kidobom a légszűrőmet meg elmegyek benzinért mihelyt szétkávéztam az arcom és behatolok az erdőbe.....hátha kikapcsolódok kissé......mert már csak ez kapcsol ki .....

ja... benzin tegnap megint beszoptam egy évig álló motor megdöglött benzinjével....hihetetlen micsoda szarok mostanában ezek a bengák...tiszta büdös és nem megy vele a ló az úszóházban meg zöld trutyis lakkos leüllepedés....jajj dicsak és nagyon büdös olyan erős a szaga , hogy rá lehet könyökölni....
gyurika veszek telót is mindenképp bár én a térerőben látom a megoldást csak az meg pont nincs.... de lesz szlovák számom is bibi bííí...persze nem árulom el de lesz
amúgy ez az androidos sonyericsson x10 faszság tök jó amiről tegnap bugyborékoltunk lehet rámerőltetek egyet......teccik..
jó lesz ráesni endúrózásnál