Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezen hiába szakadna el egy sodrony, vagy akár az összes is, mert van rajta mentő ejtő ernyő ami az egész gépet lehozza, rakéta lövi ki igy nagyon kis magasságbol is indithato...

ha megnézed az első képek között azt amin az egész gép rajta van, az a cucc az a motor alatt az a nagy fehér hengeres tartály...
Tsókolom álmodozó Beköpdösnek mint a legyek?Azannya
Az az
Nekem csak addig volt ez szimpatikus amíg 2 barátom,a Czuczi Roland,és Kun Jancsi is ilyennel halt meg.Az egyik magasfeszültségű vezetéknek ment,a másiknak elszakadt egy sodrony Azóta nem komálom,de istenítem aki csinálja.(Ez nem neked szólt )
ez mijez 300-as?
jo is volt, remélem holnap is megyűnk ha az idő engedi...
csak mert lassan fény derül a titokzatos telefonálóra aki megkeseríti az életem....manapság nincs olyan hogy valamit nem lehet kideríteni...olyan jó hogy valaki így törődik velem
van itt Valaki akinek Wicha a vezetékneve?
ronis,marhára irigyellek ááám
jó lehetett
nem láttam...majd most megkeresem
ez is jó mocc valaki elvihetné
Emmeg ,jaj de jó mocc lett
Kimosod az veregeted a tenyeredbe amíg sok szarság ki nem jön.Azt tisztába megint.Azt ennyi szárítod,majd má sprrrrrééjolok,me haladok a korral
hát ezaz h én nem dísznek tartom de azzal h benzinnel átmsoom azzal nem jön ki midnen koszmert bele gyúroam légszűrőbe és ha miutn kimostan benzinbe kimosnám még mosószeres vízbe és kicentrizném leeht h kijönne még csomó szar belőle de nekem eddig nem volt gondom ez miat karbim midnig patyolat tiszta benzint is szűrőm a légszűrőre rakok műtős sapkát szóval az is sokat felfog (főleg a szöszök meg bógáncsok vagy mik ellen jó)
Most csinátam egyet,centrizte a pöcsöm Benzin,azt jóvan.Ki a pöcsnek van ideje szorakozni filléres csere-köteles cuccokkal.Aki meg dísznek tartja a motort,úgyse látta sose
zoozee szokta centrizni a légszűrőket, annyi van neki mint égen a csillag.
jó nagyot!

Zoozee? szelep?
nemtom már kitől hallotam hogy légszűrőt kicentrizik végre sikerült beszereznem egy centrifugát és kiváncsi lennék a technológiára hogy mivel mossam stb feltételezésem szeritn elsőzör benzinbe aztán mosószeres vízbe aztán centri?
csokolomok, káttad a tegnapi égi motorozos galériámat.?

olyan mint a motorzás csak ez 3D-ben megy, le-föl- zuhanva...
amugy szép, de most látom csak hogy 200-as, má nem is kell.

mit kezdjek egy segédmotorral..

na én már elfáradtam mára
minnyá mehetek a doktor nénihez,kikönyörgöm hogy had mehessek mááán dolgozni
jo reggelt.

az nem proba amit te ezzel csináltál, egy rendes proba után nem látszana a szine se..
alszotok