Nem azért lakom itt, mert itt jó a klíma! Ide születtem, nagy dolognak kell lennie, hogy elmenjek innen. Mindenkinek a saját szülőhazája a legjobb-szebb! Van a világon még nagyon sok szép vidék.
persze,most sok helyen felerösödött a viharok erössége
de mégsincsenek halálos áldozatok vagyis nem annyi mind máshol
és ez a fontos
inkább lakok itt mind amerikába(földrengés,hurrikán,tornádó)
vagy afganisztánban(meleg,por) meg sorolhatnám még
Látod, játék a szavakkal! A magyar nyelv árnyaltsága, logikai felépítése páratlan. Olyan logikát ad használójának, mely más nemzetnek nem adatott meg. De nem attól leszel magyar, mert az a véred, a színed...stb. "Hazádnak rendületlenül légy híve...itt élned s halnod kell.." (felszólító mód)
a lényeg nem csak abban van hogy jo földterűletek vannak ázsiában is,
a piac, és a gazdasági irányitás viszont itt van europában, nem ott a messzi távoli banglades- ben..
Nem véletlen, egy folyamat. jobban akarsz élni, mint anyudék, mert ők is jobban akartak élni a szüleiknél. Ezért anyagi javakért cserébe lemondasz dolgokról. (gyereknemzés-ma jó ha egyet felnevelsz, mert nem "nyomorba" akarod nemzeni) Mai nyomor ált: nincs kocsi, nem mész nyaralni, ninsc 8.évvégi ballagáson aranynyaklánc...stb) Tudom cinikus, de amíg mi nem teszünk magunkért...
Kitűnő földterületek vannak Ázsiában is (meg szerintem víz is)...viszont kiaknázatlan ásványkincsek nálunk (legalábbis olcsón kitermelhetők már) kurvára nincsenek
2000éve szétszéledtek a világba és mégis összeköti öket a hitük ettöl ilyen erösek elvileg
na meg hogy ök kezdték el a bankos hitelezö dolgokat
sokan kereskedök lettek
mert "nem hagyták" öket dolgozni
A mi sikerünk(telenségünk) abban van, hogy mindenben, mindenhol, miníg viszonyítjuk(versenyzünk) magunkat másokhoz. A magyar, magyarok között, ha győztes isten, ha második akkor legalja.
mondjuk marhára nem mindegy gazdaságilag , hogyha ugymond megnyirbálsz egy bizonyos országot 2-3 millio emberrel azt hol teszed , itt Magyarországon europa szivében, tele édes vizekkel termál,és ásvány vizekkel kitünő földterűletekkel, vagy mondjuk közép afrikában a szavannán...
Olvastam én is. Az én véleményem szerint nincs szándékosság, ez egy folyamat, amit mi magunk idézünk elő. A lesúlytó adatok pedig tényleg egondolkodtatóak...
Egyrészt igazad van...másrészt meg baszhatják, hiszen az életük egyhetedét kidobják az ablakon...meg a hét többi napján is gúzsba köti az életüket a sok idejétmúlt idióta szabályuk
Ebben még akár lehetne is ráció, de vajon a nemzetközi összeesküvés miért pont minket, akik elve összvissz 10M-an vagyunk, akar megnyírbálni 2-3 millió fővel, amikor Afrikában meg Ázsiában milliárdnyi (azaz ezermillió!) embertömeg él akár egy-egy országban is?!? Nem oda kéne inkább áldásos tevékenységüket koncentrálják?
elvileg 2012 decemberében új ciklus következik
de mégsincsenek halálos áldozatok vagyis nem annyi mind máshol
és ez a fontos
inkább lakok itt mind amerikába(földrengés,hurrikán,tornádó)
vagy afganisztánban(meleg,por) meg sorolhatnám még
öt hallgasátok ha lehet
én mindig nézem müsorát,meg van sok felvételem a telómon is töle
minden elismerésem az övé
a piac, és a gazdasági irányitás viszont itt van europában, nem ott a messzi távoli banglades- ben..
vagy vmi ilyesmi,és van különbség közte
olvassa adatlapom
na meg hogy ök kezdték el a bankos hitelezö dolgokat
sokan kereskedök lettek
mert "nem hagyták" öket dolgozni
minden levan irva
főleg korházi ágy leépitésekben ,földművelő paraszt emberek ellehetetlenitésében....
ilyen véletlenk csak a mesében vannak.
pár száz év kitarto munkával...