Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szöveges résszel egyetértek, de az ilyen képeket szerintem itt mellőzni kéne...
Ha pont beindul a motor azalatt az 1-2 sec alatt...ami valljuk be, nem mindre jellemző...
éppen babakocsit szerelek van 3 ha valakit érdekel esetleg nekem már nem lesz rá szükségem
akkor sok mesélnivaló nem lesz
csunyán nézett ki,

amugy most épitenek oda egy csomo oriási hangárt, négy megyének lesz ott a veszélyes hulladék lerakoja, tároloja, mindezt kb 2 kilométerre a balatontol...nesze neked környezetvédelem.

bezzeg az erdőben motorozni az káros a környezetre... mekkora álszent egy világ ez...
persze, összes iwiwes 30 feletti barátnődnek gyorsan kűld el űzenetben hogy sebes malac vágtában vegyenek fel ismerősnek,

aztán majd mesélnek.... ha akarnak
az derék lehetett
edzzenéd,mi?
délután katasztrofa turizmuson voltunk, fűzfön a veszélyes hulladék égető mellett kigyulladt valami több kamionnyi veszélyes cuccal teli hordo, égig érő fekete fűst ,égbe röpködő robbano hordok amik fura érdekes szinű lángal égnek, rendőrők tűzoltok mentősők mindenhol, éljen a környezetvédelem....
azt a kategoriát én is szeressem...
szép napot. :)
tegnap motoroztam,ma már nem fogok
de nem is bánom,ilyen melegben nem szeretek
minek 5? egy is sok
nekem külön kategória kellene...30 feletti
az már nem is olyan kis csipet-csapat
14-15 közötti 16 emberke,meg van 18-30-ig is 5 ember. Belőlem kéne vagy 5.
fúúú,ilyen melegben ne igyatok semmi alkoholt....én fél felest is megéreztem,persze meg nem ittam már ezer éve semmit
hány éves fiúkákat edzzel?
de jó nektek
én meg itt gubbasztok a gép előtt,nem merek lefeküdni tv-t nézni mert elalszom aztán éjjel meg csak forgolódom
Minnyá menünk ki motrotolni
ötödször László napoztunk melóban...aztán mikor volt az máááá
nem is megyek ma sehova
Tsókolomok
biztos mdf es volt