Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

érdekes hogy már 2 pályát is ránk akarnak fogni és azok az elbaszott bmx es ugratok nem tudom mennyire lennének élvez hetök motorral
felsőbb információk
de nemfogom a feszültséget szítani
ezt onnan veszik h a kisparagiék állítólag láttak titeket nem egyszer h a mókusba szétkurjátok a pályájukat
*hogy mi teszünk mindent tönkre .
helyesebben
várjál csak egy kicsit a cross pálya meletti bringapályát most a versenyen láttuk elösször!
nem tudom honnan veszitek ezt teszünk mindent tönkre
sztender rugóval jobb szétkaparni a crosspálya melletti bicikli pályát?
Ma beugrok hozzátok úgynézki gyorsan zárjátok be a boltot
amúgy általában mennyit bírnak ezek a gyári membránok mert én azt hallottam h nem vmi sokat
köszi szépen ronis!
szerinted amúgy jobban járnék ha dorogon bemennék a gas gas ba és megvenném a gyárit mint h ebayről rendelgessek?
Nem én voltam (pedig dugva tartanám míg csak bírja a gyikom...sőt, még azután is )...magát száműzte a fórumról...tudod, Nő
triál gumi, xcw 250, nagy kopasz hegyek, ez biztos valami amcsi kép ...
te mit csináltál.? elraboltad Mankát.? azonnal add vissza...
Manka üzeni:
"a fórum hiányozni fog,aki akar az msn-en megtalál vagy skype-n,lécci írd meg nekik a gasgasba:)
azt a bandát nagyon megszerettem"
Arany
szeva zééé, jössz nyaralni.?
sajnos nekem már nincs ebay-os nickem régen volt több is de aztán hanyagoltam a dolgot mert párszor be akartak vinni az erdőbe és azt nem szeressem,
de ha konkrét dolgot akarsz azt haverom megveszi neked szivesen...

amugy a régebbi gizgazhoz van a Szatyina Gézánál membrán, gyári boyesen, vedd ki a tiédet és vidd oda hozzá hogy jo-e bele, hasonlitsd össze.
lóestét !
Már csak ötöt kell aludni ;-)
Ronis Kiscsuka ajánlott téged ebben a témában mondta h te az ebayről szoktál rendelgetni membránt vmi oylasmit mint amit én szeretnék nem tudnál linkelni nekem egy olyat amit meg tudok venni mert én hülye vagyok ehhez az ebayhez.előre is köszönöm
sbence ott van az orrod elött a felső fejlécen, vagy a magazin hirek menűben...
teljesen jo bele ez is, a gond csak annyi hogy ezekhez nem adják azt a karbon keretet ami a menbrán körűl van, márpedig általában az is kopik, vagy sérül, van hogy már hiányzik belőle kis darab és hiába rakod bele az ujj lapot, ha valahol a keret sérűlt vagy erősen kopott akkor nem zár le rendesen....

de ha hibátlan akkor hajrá..
méretre szabva