hellotok
ma kimentek kx el és nem pörgött ki
hazajöttem szétszedtem a dobot és a gyapott eldugaszolta a végét a dobnak (hangtompító nem ér teljesen végig)
beleraktam kevesebbet de pár száz méter után ugyan az lett a végeredmény...nem pörgött ki mígnem a faluba megállást követően hátranéztem és a gyapottot majdnem kilőtte a dob... kihúztam és azután úgyment ahogy kell
remek esti mese volt
veletek miújság?
Sutyikaaa néha be-be nézek ide...eee am nem tudom ki,miért nem akart lejönni a sok kis pina közzé az este....csak akkor jössz mikor a fülednél fogva rángatlak le jah meg ki fejelgette a busznak az ablakát hazafelé...........
De! Gumiháztól vettem, ha jól emlékszem. Azóta emeltek ÁFA-t, meg a kormány lopott még pár milliárdot, amit a kis és középvállakozókon akarnak behajtani, ezért drágult még egy ezredest...
Amit te vettél tőlem azt 11500-ért vettem, ezt a másikat meg 13490-ért + a DPD-nek kellett 800 Ft-ot fizetni, de még le se szedtem róla a szállítót...mutattam is a cimborádnak, hogy ott van rajta az ára.
Egyébként nem mondtam hogy utálom...hiszen még sose próbáltam ilyet
Bár én is taknyos vagyok, de legalább egymást már nem tudjuk nagyon megfertőzni
ma kimentek kx el és nem pörgött ki
hazajöttem szétszedtem a dobot és a gyapott eldugaszolta a végét a dobnak (hangtompító nem ér teljesen végig)
beleraktam kevesebbet de pár száz méter után ugyan az lett a végeredmény...nem pörgött ki mígnem a faluba megállást követően hátranéztem és a gyapottot majdnem kilőtte a dob... kihúztam és azután úgyment ahogy kell
remek esti mese volt
veletek miújság?
de azért kössz faját buliztunk......ratyi matyi
ha hebo akkor megvételezem
3 nap után végre sikerült megcsinálni a szervert!
Megy a www.hebooutlet.hu
Végre.
Lenne rá valami ötletetek amúgy?
megéri az árát,