Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szép estét, hippodrom,
"Öreg nő nincs, csak tapasztalt!"

Egyébként nem mondtam hogy utálom...hiszen még sose próbáltam ilyet
de hát te utálod az öreg kövér nőket
Akkor menjek beoltani?

Bár én is taknyos vagyok, de legalább egymást már nem tudjuk nagyon megfertőzni
ők már jól ,de én még rovom az ágyat igaz nem fekszem csak ha elvégeztem a munkám
Szeva nyanya...hogy van a háremem?
szió
szia öreg tata
hellotok
ma kimentek kx el és nem pörgött ki
hazajöttem szétszedtem a dobot és a gyapott eldugaszolta a végét a dobnak (hangtompító nem ér teljesen végig)
beleraktam kevesebbet de pár száz méter után ugyan az lett a végeredmény...nem pörgött ki mígnem a faluba megállást követően hátranéztem és a gyapottot majdnem kilőtte a dob... kihúztam és azután úgyment ahogy kell
remek esti mese volt
veletek miújság?

Sutyikaaa néha be-be nézek ide...eee am nem tudom ki,miért nem akart lejönni a sok kis pina közzé az este....csak akkor jössz mikor a fülednél fogva rángatlak le jah meg ki fejelgette a busznak az ablakát hazafelé...........

de azért kössz faját buliztunk......ratyi matyi
jo napot.most léptem be sopronnál vki szolhatott volna hogy ithon ilyen hidegvan maradtam volna spanyolba
nem látom ilyen kicsiben
ha hebo akkor megvételezem
arra a "shirt paddock" ra hebo vagy gasgas van írva?
persze,az mindenképp...ha nem sülök meg benne bent
Ja!
3 nap után végre sikerült megcsinálni a szervert!
Megy a www.hebooutlet.hu
Végre.
A Hebo pulcsi mindenesetre nagy előrelépés lenne a pódiumon!
Nem lehet túl kellemes...

Lenne rá valami ötletetek amúgy?
ac-10 jo gumi,

megéri az árát,
Na én is pont a Gumiház nál néztem!Itt van 11ker-ben nekem az tuti!
De! Gumiháztól vettem, ha jól emlékszem. Azóta emeltek ÁFA-t, meg a kormány lopott még pár milliárdot, amit a kis és középvállakozókon akarnak behajtani, ezért drágult még egy ezredest...
Néztem tegnap ilyen gumit pesten egy gumis cégnél egy ezressel volt drágább mint amennyiért te vetted!De gondolom te nem pesten vetted.
Amit te vettél tőlem azt 11500-ért vettem, ezt a másikat meg 13490-ért + a DPD-nek kellett 800 Ft-ot fizetni, de még le se szedtem róla a szállítót...mutattam is a cimborádnak, hogy ott van rajta az ára.