Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én meg segítek Neked ahogy segítesz neki
De én nem akarom hogy legyantázd...inkább másmilyen kezelésben részesítsd...vagy méginkább én részesítenélek némi kezelésben téged meg persze a lányaidat
méééééééé ,van kozmetikusom is , szokott intim gyantát csinálni ,én segítek neki
Mint eunuch? Kösz, de inkább lemondok róla
miért, legalább beépülhetsz az arab alvilágba...

van egy kurva jó sorozat (volt) Ultimate survive a neve, volt SAS katona a vilag különböző pontjain egszál késsel meg kulaccsal...volt 4000 méteren az alpokban, Floridai mocsár, sivatag, stb...nagyon állat!
Azt Te csak ne nyírogasd!
nem tudom...úgy volt hogy múlt hétvége kész...
azt is meg lehet nyirníííííííí
más alkatrészemet szeretném kezelésbe vetetni veled...és nem az ollóiddal...
meg jöttél ?
Fasza!
Nekem jó öreg Alpinestars papucsaim vannak...meg zsír új nadragom, mezem, bukóm, szemüvegem...amiket egyszer sem volt még szerencsém hasznalni...gyári nylonban vannak magyarországon...
Jó a tesztnap mert legalább váltok egy kicsit motort és rájövök hogy milyen kevés vagyok a 125Sx-hez is
most szépség vagy banyus?
le akarod vágatni a füled?
csok szépséges 100 éves fodrász banyus,,
vettem egy ilyet,

majd a tartos teszt megmutatja tényleg olyan jo-e mint a hire,
Szóval, hova is kell mennem?
nem is hallottam rola,

nekem semmi bajom a narancs motorokkal, mindig azt szoktam mondani mindenkinek tölem lehet rozsaszinű, lila pettyekkel hello kittys matricával azt is pont leszarom, csak felmenjen mindenhol és ne legyen oorrba szájba valami baja,,

ennyi.

de kérdésedre válaszolva nem járok tesztnapokra, mert az sem érdekel, helyette inkább motorozok,
szió drága rég láttalak
köszzzz igaz kinek ki az öreg én nem érzem magamat annak és tényleg ,jó egy tapasztalt kicsit öregedő nő
csak azért voltam geci hogy fájjon, de ha fáj akkor legalább lép valamit
Tényleg tudsz a Okt23-i KTM tesztnapról valamit?Rédén lesz elvileg közel van hozzátok nem?Vagy a narancsot még messziről is elkerülöd?

..ez gonosz volt....
Szerintem már Ő sem tudja....na jó, nem szenyózok, megvan neki is a maga baja...

Mizu Bálint, vettél már új gumicsizmát motoroztni?