Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megmondom a frankót én sem Egyébként elárúlhatod hogy mennyiért vetted!Ha beválik akkor előre is veszek hasonlót
Volt már 2 ilyen gumim, de még mindig nem tudom, hogy jó-e, vagy sem
Jó a rábeszélő kézségem Szar C02-es mitas van neki hátúl azt csak szenved vele.EXC 400 van neki
Jolvan nem kell lázadni Amúgy ha motorikusan érted a kezelhetőséget azon a kis EXC-n rengeteget lehet állítani!Akár olyanra mint a kis GasGas-od volt!A kormány már csak ilyen,egy nagyobb gázfröccs és meg van oldva a kanyarodás
Rendben lezajlott a tegnapi adás-vétel. Köszi, hogy szereztél vásárlót Milyen motorja van a srácnak?...elfelejtettem megkérdezni, mert papucsba mentem le és kurvára fázott a lábam
Kezelhetőbb nem = a kezelhetetlennel...pl rohadtul idegesített, hogy teljesen betekert ütközőkkel is alig fordult a kormány stb. Olvassátok el 2x, ha nem tiszta, amit írtam...próbálok mindig érthetően fogalmazni.
Na ez így van ahogy Bálint is mondja!Havernak szakadt ezeréves RM-jével ugyanott felmegy meg átmegy mint én Lényeg hogy legyen valami a garázsban amin crossgumi van!Sutyi azért ne mond már hogy egy 125EXC kezelhetetlen Főleg aki most vett egy CR250 est
ITT a Gas Gas hirdetése...erre adják az 5 év garanciát vagy a Bimotára?
Kicsit sok a szerintem, de keveset aludtam...ja meg megint itt volt drprofesszor Nagy kópé...le se tudja magáról vakarni a csajok helyett a fiúkat
Pfff...én EXC után ültem EC-re és nem bántam meg...szerintem sokkal kezelhetőbb motor, mint az EXC...Szerintem egyáltalán nem éri meg azt a + pénzt a KTM, de kinek a pap, kinek a paplan...
te tudod, szerintem meg mindeggy milyen szinű tölem aztán lehet hupilila-rozsaszinű italjet is, hello kitty-s matricával

ha felmegy mindenhol és sosincs baja akkor pont leszarom mi van ráirva.
morgen béláim, gondolkozzunk,,,,
Aha!
Most néztem meg, mert volt egy tuti éjszakám. . .
Jó lenne ha átaludná az éjszakát végre. . .
email átment?
Na látjátok ő egy igazi KTM fanatik
Egészségedre!
Bálint!Mentem tegnap 600 kilométert,kiprobáltam pár gasgast.Tapasztalat 2 db volt!1 Az vesz gasgast akinek még nem volt KTMje!2 A motor szine:narancssárga!Plusz egy észrevétel!A két motor közti árkülönbözet teljesen érthetö!
Szasz!Még mindig semmi,valami van szólok
Sötétzöld szlovák rendszámos Pajero!

Tedd az ablaktörlő alá!
sötét zöld metál a4-es,de megismered ktm felirat van rajta.de oda is teheted ahonnan el vitted csak szólj mikor
Köszi szépen Az ac 10 melett döntöttem!Nem sokkal kerül többe mint a mitas!
ok nem tudom miylen kocsid van úgyhogy oda rakom ahol volt lehet hogy holnap nem tudok menni de valamelyik nap biztos amúgy reméltem hogy találkozunk mert akartam mutatni valamit kicsit megsérült a cucc a csavar elnyalta kicsit kb 2kört de akkor mind1 majd megírod fórumon ha problémád van vele és akkor szerzek egy új szettet
halihó...hogy van a hárem?
szia, ott vagyok általában a tömedéken4ig, ha lejössz vagy csak a kocsin szélvédőjére teszed az is jó