Jolvan nem kell lázadni Amúgy ha motorikusan érted a kezelhetőséget azon a kis EXC-n rengeteget lehet állítani!Akár olyanra mint a kis GasGas-od volt!A kormány már csak ilyen,egy nagyobb gázfröccs és meg van oldva a kanyarodás
Rendben lezajlott a tegnapi adás-vétel. Köszi, hogy szereztél vásárlót Milyen motorja van a srácnak?...elfelejtettem megkérdezni, mert papucsba mentem le és kurvára fázott a lábam
Kezelhetőbb nem = a kezelhetetlennel...pl rohadtul idegesített, hogy teljesen betekert ütközőkkel is alig fordult a kormány stb. Olvassátok el 2x, ha nem tiszta, amit írtam...próbálok mindig érthetően fogalmazni.
Na ez így van ahogy Bálint is mondja!Havernak szakadt ezeréves RM-jével ugyanott felmegy meg átmegy mint én Lényeg hogy legyen valami a garázsban amin crossgumi van!Sutyi azért ne mond már hogy egy 125EXC kezelhetetlen Főleg aki most vett egy CR250 est
Pfff...én EXC után ültem EC-re és nem bántam meg...szerintem sokkal kezelhetőbb motor, mint az EXC...Szerintem egyáltalán nem éri meg azt a + pénzt a KTM, de kinek a pap, kinek a paplan...
Bálint!Mentem tegnap 600 kilométert,kiprobáltam pár gasgast.Tapasztalat 2 db volt!1 Az vesz gasgast akinek még nem volt KTMje!2 A motor szine:narancssárga!Plusz egy észrevétel!A két motor közti árkülönbözet teljesen érthetö!
ok nem tudom miylen kocsid van úgyhogy oda rakom ahol volt lehet hogy holnap nem tudok menni de valamelyik nap biztos amúgy reméltem hogy találkozunk mert akartam mutatni valamit kicsit megsérült a cucc a csavar elnyalta kicsit kb 2kört de akkor mind1 majd megírod fórumon ha problémád van vele és akkor szerzek egy új szettet
ha felmegy mindenhol és sosincs baja akkor pont leszarom mi van ráirva.
Most néztem meg, mert volt egy tuti éjszakám. . .
Jó lenne ha átaludná az éjszakát végre. . .
Tedd az ablaktörlő alá!