Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jol látod drága, szombaton sorban állok majd a sátradnál, mert nekem fontos az amit a magyarok szövetsége kér tölem, a haza sorsáért és jövöéjért bármikor feláldozom magam,
Szia(sztok)!
Elküldtem a meghívót!Regisztrálja be ha tudsz mert 3 napig tudod csak felhasználni!
Persze,oda elmegyek,ha szombaton mész....mert Én hétköznap melózom.
borzalom,de meg ertem es bebejekhez?vasarolni majd?
Nem,akkor nem érek rá.
no igen hamarosan megyek is ,Monora josz Vasarnap ?
Szió! Köszönöm szépen,jól vagyok.
Na végre hazajössz! Remélem kapsz ma jegyet.
Szio!hogy vagy?Szombat este erkezem ha minden jol megy es ma meg kapok jegyet
Mi...akkor most Nekünk is olyan ütemben kellene szülnünk mint a füstösképűeknek?
Beneveztek bennünket egy szaporodási versenybe,csak hogy fent maradhassunk.
Yo reggelt de koran van fuuu hogy vagytok?Hetvegen Monora jon valaki?
Köszi Dome74!

Megnézem, remélem megvan és nem kell vennem másikat!
Helló
itt van videon is, magyarok szövetsége

egy a lényeg, szarjatok bele magyarok hogy kisemmiznek titeket a saját országotokban,majd isten atyánk mindent helyre tesz, ti csak szerelmeskedjetek és sokasodjatok addig is,
Volt egy ilyen sejtésem is,de gondoltam nem írom,le hátha oltári nagy baromságot mondok vele.
Remélem sima szülésetek lesz.
a hőmérő mondja meg mikor szűlűnk,

az esőnek nem sok köze van hozzá, viszont jo a földeknek
és aki ezt mondta az szinpadon mikrofonba ontja a hűjeségét ember tömegek elött,,, ciki azért,
Jajjj,még mindig odavagyok ettől a csöppségtől!
gondolod hogy az indiai Enfield kigyo most a sinek mellett el fog szaporodni, aztán egy év mulva kiirtja dorog lakosságát,,

szerintem is most kellene pestre költöznöd,
A hőmérőtől?
Nem inkább attól,hogy esik -e az eső?
Ha nem magam hallom, nem hiszem el!
A Magyarok Országos Gyűlésének zárórendezvényén az alábbiak hangzottak el a több ezres tömeg előtt (nem vettem fel magnóra, így nem szöveghűen idézem):
"Az Isten azt üzeni nektek, hogy ne politizáljatok. Nagy változások lesznek az elkövetkező két évben hazánkban, de azt az Isten fogja végbevinni, nektek nem kell tenni semmit sem. Ti csak a spirituális fejlődésetekkel foglalkozzatok, ezért imádkozzatok, meditáljatok, járjatok a szent helyekre és sokat szerelmeskedjetek."
No ezen azért már az emberek is felröhögtek.
(Olvasó)
És a mai képek végére!
minden a hőmérőtől fűgg,
Ezért a fejért nem kár.