jol látod drága, szombaton sorban állok majd a sátradnál, mert nekem fontos az amit a magyarok szövetsége kér tölem, a haza sorsáért és jövöéjért bármikor feláldozom magam,
Mi...akkor most Nekünk is olyan ütemben kellene szülnünk mint a füstösképűeknek?
Beneveztek bennünket egy szaporodási versenybe,csak hogy fent maradhassunk.
egy a lényeg, szarjatok bele magyarok hogy kisemmiznek titeket a saját országotokban,majd isten atyánk mindent helyre tesz, ti csak szerelmeskedjetek és sokasodjatok addig is,
Ha nem magam hallom, nem hiszem el!
A Magyarok Országos Gyűlésének zárórendezvényén az alábbiak hangzottak el a több ezres tömeg előtt (nem vettem fel magnóra, így nem szöveghűen idézem):
"Az Isten azt üzeni nektek, hogy ne politizáljatok. Nagy változások lesznek az elkövetkező két évben hazánkban, de azt az Isten fogja végbevinni, nektek nem kell tenni semmit sem. Ti csak a spirituális fejlődésetekkel foglalkozzatok, ezért imádkozzatok, meditáljatok, járjatok a szent helyekre és sokat szerelmeskedjetek."
No ezen azért már az emberek is felröhögtek.
(Olvasó)
Elküldtem a meghívót!Regisztrálja be ha tudsz mert 3 napig tudod csak felhasználni!
Na végre hazajössz! Remélem kapsz ma jegyet.
Beneveztek bennünket egy szaporodási versenybe,csak hogy fent maradhassunk.
Megnézem, remélem megvan és nem kell vennem másikat!
Helló
egy a lényeg, szarjatok bele magyarok hogy kisemmiznek titeket a saját országotokban,majd isten atyánk mindent helyre tesz, ti csak szerelmeskedjetek és sokasodjatok addig is,
Remélem sima szülésetek lesz.
az esőnek nem sok köze van hozzá, viszont jo a földeknek
szerintem is most kellene pestre költöznöd,
Nem inkább attól,hogy esik -e az eső?
A Magyarok Országos Gyűlésének zárórendezvényén az alábbiak hangzottak el a több ezres tömeg előtt (nem vettem fel magnóra, így nem szöveghűen idézem):
"Az Isten azt üzeni nektek, hogy ne politizáljatok. Nagy változások lesznek az elkövetkező két évben hazánkban, de azt az Isten fogja végbevinni, nektek nem kell tenni semmit sem. Ti csak a spirituális fejlődésetekkel foglalkozzatok, ezért imádkozzatok, meditáljatok, járjatok a szent helyekre és sokat szerelmeskedjetek."
No ezen azért már az emberek is felröhögtek.
(Olvasó)