Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lalikirály megvolt?
Mijez az Emóséró?
őőőő,ja bejön nekik de amúgy most már túl hosszú..nem szeretem ha a szemembe lóg...meg össze szoktam kócolni... persze csak vasalás után

na. Zozi. Holnap mennénk Leányvárra délelőtt. 9 körül. Ha esetleg elkészülnél...az jó lenne,mert akkor mehetnénk onnan egybőőől
Mondom itt...
Amúgy http://farm4.static.flickr.com..." target="_blank">itt az igazi partraszálló (illetve inkább partraugró) séró!

"partraszálló séró" ezkész
Dani!Nem lehet mindenkinek Partraszálló sérója Amúgy ez a xlzx divatfrizkótól én is kivagyok Nembaj biztos bejön a jányoknak

Mennyé fodrászhoz!
Zéééé.merre jársz? hívtalak. próbakörön vagy esetleeeg?
voltam hát! igaz csak egy napon,Placebo-n
Ez de durva!
oké
szerintem lelépek annavölgyre sörözni... majd holnap délelőtt. talán nem lesz ennyire meleg.
jah értem
fél7körül végzek kb a birkanyírással lehet, hogy akkor jó lenne
*Gevin:ultimate apám micsinált
Gevin:feltette a vissza a jövőbe- Delorean-t hasznaltautó.hu-ra :D
Gevin: dízel, kétüléses, ajándék időgéppel, sok extrával, csere érdekel birodalmi lépegetőre vagy Uss. enterprise-ra :D
Gevin:jelentkeztek 2 nap mulva
Gevin:fater: üdv, marty mcfly vagyok
Gevin:mondja a csávó,hogy ez ilyen restaurált?
Gevin:fater:-nem, elég kopott a fényezése mer meghúzták az indiánok, meg hátulról megtolta egy gőzmozdony
Gevin:-és mikori az autó?
Gevin:-Hát 86' de olyan mintha ezer éve nálam lenne
Andy: xDXD
Gevin:Itt már kezdett gyanakodni a faszi :D
Gevin:- és mikor lehetne megnézni?
Gevin:- Hát igazság szerint én a jövőhéten elutazom, de tegnap jövök vissza. Szal bármikor.
andy: XD ultralol :D
Gevin: várjá :D
Gevin: fater: - amugy vigyázni kell vele mert az első tulajt pl. eltaposta egy dinoszaurusz :D
Gevin: na itt tette le az ürge :D
andy: asaDassDaaD :D:D:D:D
megjegyzés: megtörtént :D:D:D:D

hűvösvölgybe kell mennem holnap, de szerintem majd késöbb megyek mer rohatt meleg van még mindig
hát ez szépvolt
És gondolj bele,hogy egyetemre jár.
Azért Én sajnálom szegényt...biztosan olyan helyről jött ahol nem látott még ilyen ajtót. De basszus,akkor kérdezze meg,hogy hogyan működik.
6ra megyek fodrászhoz és hajat is kell mosni megmég lehet hogy elkell ugranunk, holnap talán?
ha gondvan 06-30-865-3927
Okos egy jószág
Ez de durva!
Nem motoros! www.borsonline.hu%2Fnews.php%3..." target="_blank">Pakisztáni egyetemista!
nem jösz ki gete felé 4körül?
előfordulhat,szoktam ott ücsörögni
basszus már tudom, hogy kivagy!
Találkoztunk egyszer annavölgyön ültünk a kocsmába
annyira nincs erdőbe kellemes idő van
csak azok a köcsög motorosok zavarják a csendet