Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok kis csuka,megtömted a kipufogót?elég lett a tömőanyag?
Én is itt vagyok.
'stét...na mi a pék van, kihaltunk?
CONDOM nem tudod hogy most mi hányadik sorból fogunk indulni? tokodon asszem 3. ból indultunk
Az a jo,hogy az uccso sorbol indulsz,legalább tudsz elözgetni. Majd szervezek Neked egy jotékonysági gyüjtést a nevezési dij erejéig!
Jó munkát.
Na megyek - a változatosság kedvéért - rezóvédőt csiszolni

Egyébként:
Woooooooow...
Nem mondtam hogy hülyeségekre költenéd...tudom hogy okos kislány vagy

Egyébként
úgynézki.
Amúgy reggelit.
Tényleg el tudnám költeni Én is azt az 1 zsákocska pénzt,de nem hülyeségekre! Attól,hogy nőből vagyok nem feltétlenül költöm feleslegesen a pénzt!
mé, kész a gép?
reggelit. zéééé.hívj majd. most indul a melóóó
Szasz
Hát hogy hülye vagyok az már biztos...most viszont elteszem magam holnapra mert sok lesz a dolog...jóccakát!
De hülye vagy nem ugy értettem
Körülnéztem de tökegyedül vagyok a szobában...még a macskák is elmentek éjszakai műszakba egerészni...csak Zizi van itt valamelyik asztal alatt...
Majd jön másik csak ne elérhetetlenről álmodozz hanem nézz körül

Mondjuk exem ilyen szempontból kivétel volt, mert nem várta el hogy költsem rá a pénzt, sőt, sokszor még ő mondta hogy ezt ne vegyem meg (neki!) mert túl drága meg lehülyézett mikor kapott valami ajándékot...jobban belegondolva a hülye cigijén kívül nem is volt semmi hibája...már azt leszámítva persze hogy úgy otthagyott mint eb a termékét...de hát ez túl szép is volt ahhoz hogy (túl sokáig) igaz legyen...
Hát igen a nők jobb költők mint Petőfi volt

Egy zsák pénz monnyuk rám is rámférne (bár az elmúlt 2-3 hétben szabadidőből még kevesebb volt - de ennek is megvan az előnye, mert nincs időm pénzt költeni )...azért ha véletlenül találok, adok belőle neked is, jó? Meg Bálintgazdának is hogy tudjon menni ötórás racsingra...és persze a tündérbogárnak hogy...mittudomén, biztos el tudná költeni, hiszen nőből van
Dani tudom hogy utálsz de lőhetnél nekem 2 pálcás nagy szatyrot ami tele van pénzel