Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tévedésben élsz ...anyádnak építed!
igaz hogy igérgetem a mamának ezt a kis kerti házat már jo másfél éve, de meg kellett fontolni alaposan,

most viszont már alakul,
nade kérem, én ezt a faházikot nem az országnak épitem hanem magamnak,
Akkor ez tényleg csak szórakozás.
Nah,ezért tart itt az ország.
ez a rendkivűl alapos, és körűltekintö,megfontolt, de tettrekész munka,

gondoltam most igy 11-kor már neki is kéne állnom,

de mindjárt ebéd idő,

utána pedig teli hassal nem lehet dolgozni, pihenni kell,
a munka morálunk,és ahoz valo hozzá állásunk a következö, : - hogy fél orát dolgozzunk,ahhoz elöbb le kell űlni,és két orán keresztűl alaposan megtervezni hogy abban a fél orában ,mit fogunk csinálni,

nagy vonalakban persze kb, de az arányok néha eltolodnak,
És ez most már melyik kategória?
viccelsz, jo munkához idő kell,,

szar munkához meg még több idő,
Még mindig? Jó szórakozást!
na elhuzok kerti faházat épiteni a mamának
Szió!
hát valami hasonló tényleg jó lenne,mert ez így tarthatatlan.
én sokkal szigorubban kezelném ezt a kérdést, ahogy betöltötte a nyugdijkorhatárt 65- év , onnantol évente-kétévente szigoritott központi orvosi PÁV alkalmassági vizsga, reakcio idő,-stressz helyzet stb,
ha nyugdijas már ugyis mindenen ingyen utazhat, menjen busszal,vagy vonattal ingyé,
jo napot mkinek
Áhhh,ez is durva.
Őszintén megvallva az Én apukámnak sem való már a jogosítvány,de mégis zokszó nélkül meghosszabbítja az alkalmasságit az orvos ...Én ezt nem értem...aki már életveszélyesen vezet,annak vegyék el a jogosítványát!
anyukám szomszédja Imre bácsi is 90 ÉVES és a mai napig vezet egy fekete samarával, de az udvarbol szegény nem tud kiállni a kocsival, engem szokott megkérni hogy ugyan álljak már ki,
ráadásul nem is kis távokra jár az öreg, majdnem hetente-kéthetente elmegy egyedűl Hévizre áztatni a hátsoját,
ja télleg bocs már elfelejtettem
csináltam egy párat, de téged csak azon az eggyen találtalak meg amit már a multkor felraktam,
Hát ilyenről Én is tudok...amikor Én az első munkahelyemen dolgoztam,volt egy idős házaspár akik törzsvendégek voltak. Mindketten elmúlta 90 évesek, Auswitzet is megjárták és mindkettőnek volt jogosítványa! A bácsi egy tünemény volt,a néni viszont maga az ördög....már mikor láttam,hogy jönnek a kis Corsával és a kanyarban az összes kukát felborítják,csak fogtam a fejemet....egyikük sem volt már alkalmas a vezetésre,de senki nem vette el a jogsijukat,mert Ők a város köztiszteletben álló polgárai...ez volt 6 éve és még mindig élnek,és vezetnek.
ronis egész véletlenül nem csináltál képeket a versenyről?
kűlönben ebben is van sok igazság, sokszor röhögtűnk már az autoban azon hogy láttunk egy iszonyat balfasz valakit, rögtön jöttek a megjegyzések hogy nézd a HŰJE SZŐKE NŐT,, aztán mikor mellé értem kiderűlt hogy nem is nő hanem pasi, SZŐKE PASI,
ja erröl nekem is van pár sztorim,

mikor még eltévelyedett sportmotoros voltam és a közutakon garázdálkodtam háromszor csaptak el csunyán , mint Ludas Matyit, és abbol kettő NŐ VOLT,

az eggyik befordult balra miközben elöztem, mert ő meglátott egy üres parkolot,,
a másik meg BP. külső bécsi ut dupla sáv, álltunk a piros lámpánál ,mellettem egy másik auto, ez meg jött hátulru és fék nélkűl telibevert, arra eszméltem űlök a motoron, aztán egy bukszus bokorban fekszem egy forgalom elöl elzárt sziget közepén,
a skoda eleje rajta volt a motoron, és rátolta a sinekre a yamahát, amugy a néni 80 ÉVES VOLT, ÉS VEZETETT!
emlékszem oda jött egy rendőr ahogy ott fekűdtem a hordágyon, kezében egy személyivel, és hatalmas szemekkel közölte velem a tényt hogy képzeljem el a néni 80 éves,
talán vigasztalni akart vele, tököm tudja, ezután örökre bevonták a jogsiját kőzuti veszélyeztetés miatt, sokra megyek vele, ha az kell hozzá hogy elötte majdnem leől valakit,
Neked is jó reggelt kívánok!
Hát igen,sajnos néhány nőtársunk iszonyat balf*sz módjára vezet...nem tudom hogyan kaphattak jogosítványt.
Viszont ott van egy férfi kollégám,akivel amúgy minden reggel együtt jövök a munkába...30 éve autókkal foglalkozik,de annyira balf*sz sofőr,hogy csodálom,hogy még élünk. A kereszteződében akkor megáll amikor még simán kikanyarodhatna,bezzeg amikor nem kellene kihajtania,akkor kikanyarodik,aztán csodálkozik,hogy majdnem csatt lett belőle.
A kanyarodás az nála úgy néz ki,hogy ideális íven kanyarodik,ami egészen pontosan a szembejövő sávját jelenti...stb.