A gyűrűs lánc alapból tovább bírja...egyetlen dolgot nem szabad vele csinálni: nagynyomásút direktbe rányomatni, mert az kimossa a gyűrűk alól a zsírt és betolja helyette a vizet/dzsuvát, amitől kurvagyorsan kipurcan a lánc...de ha ilyet nem csinálsz, akkor minimális karbantartással is jó sokat el fog menni (a gyűrű nélkülihez képest)!
sehol polcon volt ez már a4. garnitúra ami szarni ment és egyik garnitúrában volt egy egészen elviselhető állapotban lévő darab csak a sarka van kicsit letörve az beraktamde fölülre ahol jó még és azt meg le raktam mindig az alsó törik össze inkább de ez volt az utolsó hogy ilyen hagyománosat vettem v force ot fogok venni fasz kivan már ezzel a simával de most rájöttem végre hoyg mitől törik össze a legnagyobb fordulatszámtól mikor teljesen nyélen forog az nyírja ki mondjuk ez valamiylensznten logikus is próbáltunk triálozni felmenteünk egy sziklára és onn leugrattunk és midnig orra érkeztm és levegőbe majrégázt húztam de vagy 30x egymás után és ettől készült ki
előző láncom egy sima rk lánc volt nem hazsnáltam láncsprayt csak olajjal bekentem mindig a rozsdásodás miatt de a láncom is és a lánckerekem is nagyon hamar szétkopott gondoltam most hazsnálok láncsprayt hátha tvább bírja
de ahoyg midnig lefújom lánc spray el akkor mindig tiszta szar lesz utána és azt a kovászt jólenne leszedni amúgy intő jeleket kapok hogy ne induljak nánán tegnap atomjaira tört a membránom ma akkorát estem hoyg elgörbült akormánymagasítóm 10.9es acélcsavarja remélem készenlétbe elsz 1mentő legalább
hello biztos sokan ki fognak röhögni de ti mivel tisztítjátok a láncotokat? (o-gyűrűs) sose volt még o gyűrűs láncom és nemtudom hogy drótkefével nekiáljak e félek hogy szétszedi az o gyűrűkét talán brigéciollal?
CONDOM, mekkora egy név,
tudod szivos vagyok mint egy patkány és elpusztithatatlan mint egy csotány,
hihetetlenűl csoro vagyok, gazdasági válság van rendesen nem nagyon van plussz 20-25 ezer ft-om a versenyre most, jövő hétvége red bull romaniacs, eggyelöre arra sincs lovém,
a szombati EC amugy sem hoz lázba, mivel nincs éves licenszem, ezért csak napival tudnák indulni harmad osztályban 1 orában a napit pedig az utolso sorbol inditják,,,, leszarom,
a vasárnapi 5 orás XC viszont nagyon izgatja a fantáziámat, egyéniben végig nyomni, de az meg mégtöbb lové, bár még gyurok rá pénztárcailag,
ebay-on láttam karbon membránt 50 dollárért,
ami értelme van az talán annyi hogy két motorozás között mikor áll a motor ne rozsdáljon be a lánc, és emiatt ne legyen rövidebb az élettartalma,
jahhh és a placebo érzés hogy ugy érzed valami jot csináltál,
Saját magammal beszélgessek?...Ha senki nem ír,akkor nem fogok írkálni.
van egy eladó no fear spektrum nadrágom és mezem eladó 20 pénzért , nagyon jó állapotú, utcán használtam . 36 os
ha érdekel valakit szóljon
nehogy nekiállj drotkefézni,
tudod szivos vagyok mint egy patkány és elpusztithatatlan mint egy csotány,
hihetetlenűl csoro vagyok, gazdasági válság van rendesen nem nagyon van plussz 20-25 ezer ft-om a versenyre most, jövő hétvége red bull romaniacs, eggyelöre arra sincs lovém,
a szombati EC amugy sem hoz lázba, mivel nincs éves licenszem, ezért csak napival tudnák indulni harmad osztályban 1 orában a napit pedig az utolso sorbol inditják,,,, leszarom,
a vasárnapi 5 orás XC viszont nagyon izgatja a fantáziámat, egyéniben végig nyomni, de az meg mégtöbb lové, bár még gyurok rá pénztárcailag,