Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valamint SZEVASZTOK!
Elvileg nem baj! (ha sűrűbb a keverék. . .)
igy,hogy bp-röl kocsival eltudna valkai vinni,igy van rá esély,,hogy mennyek énis,mert faterom pesten dolgozik és hétvégente jár haza,aztán akkor ö felvinne(de ha nem akkor marad a vonat)és onna meg valakivel elmennék verdával
ez az én kx-emnél is igy van
Döme, most nem tuok fényképet csinálni, csak a robbantott ábrát szúrom be, szóval ennek a power szelepnek van elölről nézve egy túlfolyója és ezen a túlfolyón "csöppen" a cucc... mondjuk most kicsit erősebb a keverék (1:33)... szóval NÓÓÓRMÁLIS?
szervájjá má 2 kereket bele azt jöhetnél velünk csapatni 2 drz volt,mind2t nagyon elpicsáztam.... egyszerűen nem mentek,se kanyarban se egyenesben,gyorsabb a ktm
szopjál le én nem fogok kerekezni,örülök ha megtdom majd tartani a gépet.amúgy kezdek rájönni h h kell 2ben kerekezni...az úgy egész jó,de váltani nem tudok...majd sikerül,gyakorlás kérdése
csak az enyém spirálos...
megint szar...
hiába, nem szereti, hogy 100 körül teszem le
majd mondjatok nekem vmit h h kell odamenni mert csak bepötyögöm a GPSbe aztán az mutatja
féktárcsa alatt van 1 mágnes,majd megy fel egy vezeték,végülis bicikli km óra alapú dolog. de gyári és hozzá van állítva.
az mindegy hogy milyen, az első kerék fordulatszámát nézi, nem?
Vagy a futófelületen gördül valami szar ?
130-140 az tetszik neki,utána erőlködik.
halál tuti. svvel is néztük,meg digitális órám van,nem csigás.
160 körül. Neked biztos az a 166? Azt nem csak az óra mutaja? Tod, már nem 21-es kerék van rajta...
de én akkor már inkább tinnye felé kanyarognék egyet nagyon látjos tempóban,mert csúszós lesz.
bír annyit a drz? amúgy nyugi,előtte 2-3 nappal lekerül a kötés,lesz 2 napom h rágyúrjak a vállamra. ha jó az idő gurulunk!
166-al
aszittem gépekkel megyünk, pályán
Vigyázz Theo,közel laksz
Ha nagyon hideg lesz lehet én is autóval megyek, és akkor van még mellettem 3 szabad hely
szabad....
ok.kösz szépen,ha tényleg beférnék,akkor tlaán lenne rá esély,hogy én is ott viritsama burám a gas gas partyn egy ec300ason(mondjuk ha eljutnék az összes gépet kiprobálnám persze ha szabad)
Pestről indulunk....megkérdfezem majd hogy hány hely lesz...
de geci
téged is foglak ha ott leszel,átadom neked az átkomat....