igy,hogy bp-röl kocsival eltudna valkai vinni,igy van rá esély,,hogy mennyek énis,mert faterom pesten dolgozik és hétvégente jár haza,aztán akkor ö felvinne(de ha nem akkor marad a vonat)és onna meg valakivel elmennék verdával
Döme, most nem tuok fényképet csinálni, csak a robbantott ábrát szúrom be, szóval ennek a power szelepnek van elölről nézve egy túlfolyója és ezen a túlfolyón "csöppen" a cucc... mondjuk most kicsit erősebb a keverék (1:33)... szóval NÓÓÓRMÁLIS?
szervájjá má 2 kereket bele azt jöhetnél velünk csapatni 2 drz volt,mind2t nagyon elpicsáztam.... egyszerűen nem mentek,se kanyarban se egyenesben,gyorsabb a ktm
szopjál le én nem fogok kerekezni,örülök ha megtdom majd tartani a gépet.amúgy kezdek rájönni h h kell 2ben kerekezni...az úgy egész jó,de váltani nem tudok...majd sikerül,gyakorlás kérdése
ok.kösz szépen,ha tényleg beférnék,akkor tlaán lenne rá esély,hogy én is ott viritsama burám a gas gas partyn egy ec300ason(mondjuk ha eljutnék az összes gépet kiprobálnám persze ha szabad)
megint szar...
hiába, nem szereti, hogy 100 körül teszem le
Vagy a futófelületen gördül valami szar ?