ha arra a verdára gondoltál amivel ti mentek,hogy oda beférnék,akkor még talán lenne rá esély feltéve HA ti BP.röl indultok,mert oda voncsival elmennék
én se sok 4T-t láttam....
Jó, mert önindítósak, viszont hamar elforrják magukat, meg nehezek...
...és végülis a legjobb segítőm lesz: Jani....
...a sziklás szakaszoknál elngedhetetlen a jó segítő, aki mondja neked, merre menj...ha már fáradt vagy, csak mennél előre, ész nélkül...
A siratós részekre meg vagyok elég elvakult hogy ne legyen gond...
Nézd, nem biztos hogy az olcsóbb az olcsóbb...
Vehetsz 1290000 froncsiért mocit, ami esetleg beszarik és mondjuk 250000 forint a szervíz...
Nekem jobban esik az hogy tudom hogy 1 évig nem kell SEMMIT költeni a vasra, max a benyára.
Murphy törvénye hogy ami elromolhat, az el is romlik...
Nincs garancia arra hogy egy 0 km-es moci nem romolhat el.
Egyébként a KTM 1 hónap garit ad, a GasGas meg 1 évet.
Miért?Ennyire nem bízik a KTM magában?Vagy ennyire jó motor?Ezt azért nem hinném...
na látod pont EZ "Lehet hogy olcsóbb, de itt garit is kapsz rá...hidd el, megéri, nekm 1x 2x jól jött már...." az a mondat ami miatt kicsit félek a gasgastol most nem mindta más márkáknál,yamaha,ktm,honda stb..nél nem lenne,olyan hogy valaki hasnát vette már a gasgasnak,de egy 0kmes motornak elvileg azért hibák nélkül birnia kéne egy jo darabig,szerintem
De azért jössz Tatabányára?
Sztem simán beférnél a kocsiba...mi is azzal megyünk
Csak rendszámos enduróval indulhatsz.....
Jó, mert önindítósak, viszont hamar elforrják magukat, meg nehezek...
...és végülis a legjobb segítőm lesz: Jani....
...a sziklás szakaszoknál elngedhetetlen a jó segítő, aki mondja neked, merre menj...ha már fáradt vagy, csak mennél előre, ész nélkül...
A siratós részekre meg vagyok elég elvakult hogy ne legyen gond...
Ha kiesek,azért iszunk, ha végignyomom, akkor meg azért...
Vehetsz 1290000 froncsiért mocit, ami esetleg beszarik és mondjuk 250000 forint a szervíz...
Nekem jobban esik az hogy tudom hogy 1 évig nem kell SEMMIT költeni a vasra, max a benyára.
Murphy törvénye hogy ami elromolhat, az el is romlik...
Nincs garancia arra hogy egy 0 km-es moci nem romolhat el.
Egyébként a KTM 1 hónap garit ad, a GasGas meg 1 évet.
Miért?Ennyire nem bízik a KTM magában?Vagy ennyire jó motor?Ezt azért nem hinném...
haver se az 530ast.hanem a 300as exc-t vitte most a hatnaposra