Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem. Hehe
Ez szégyen alszik ez a gyík banda?
Nagybanagybanagybanagyba.
jóéjt mindenkinek!
Akkor jóéjt!
Megmondtam. . .
AZ!
Sír-picsog a fene!
Csak hiányzik a motorom.....ennyi.
Azt mondtat hogy ott az FSE...ne félj, le sem szálok róla...
Légy állat!
Na megyek kicsit bebaszok, oszt molesztálom a lányokat.....
mivel Gábor Hobbit egy ÁLLAT!
Hallgass ránk és dönts belátásod szerint!
Ne szarozz!
Ugorj egy nagyra oszt tépd a gázt!
Nekem is nagy 4ütemű volt a kezdőgépem!
Lehet azzal is finoman bánni viszont nem kell lecserélni fél év után (és pénzt bukni) mikor ülhetnél egy nagyobbra
szóval: HAJRÁÁÁÁ!
Én azért ajánlottam a 280 Pamperát, mert nem annyia erős mint a 300 as, de majdnem annyira nyomatékos. . .
Vagy így?
Így. . .
üdv!
motorválasztáshoz:

én a 125 2T ajánlanám (pl.: gasgas MC vagy EC 125), megtanulni motorozni egy ilyen mocival lehet... egy 4T-vel "sokkal" könnyebb motorozni, viszont nem tanulsz meg olyan alap dolgokat, mintpl a kanyarodás... nem tudom milyen motoros multad van és mik a paramétereid, de ha terepen most kezded el akkor mindenképp 125 2T... nagyon sokan jártak úgy, hogy egyből egy kemény gépre ültek, ledobta őket azt itt be is fejeződött az off road-os páyafutásuk...

szóval szerintem egy occó 125 2T a kezdő motornak (összetörni-hajigálni) pont jó neked! majd ha kimotoroztad (1-2 év alatt), akkor jöhet a 250 2T vagy 400-450 4T.
IGGEN! ! !
Ma voltam kint megnézni a pályát
nagyon jó, de ha addig sok eső lesz az cumi
de mi szeretjük a cumi helyeket nemdebár....?!
Gyere! Királynak igérkezik!
Remélem az idő is fasza lesz. . ..
Ez nagyon zsír lesz, ott a helyem
mire jöttem, mindenki hazament. . .
Frappáns mi?
Csá!
Csá.
Na zárom a bazárt! Jó éjt mindenkinek, hétvégére jó csapatást kívánok a GG család minden tagjának és a nem tagoknak is egye-fene!

Holnap GasGas Kalandtúra! Remélem jól fog sikerülni

Csövi mindenkinek!
Akkor légyszives drága egyetlen sírós-picsogós András barátom mond már el, hogy amikor elmentél haza mit is mondtam néked a Jamboree-s motorozásról?