Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Kezdő endurosként a pampera 125 és 450 között vaciálok. Menyire elég egy keréken 10le-s 125-ös terepre vagy inkább a 450-eset és azt ovatosan kitapasztalni. Még egy kérdés hogy ezek menyire alkalmasak közútra mert egy két alkalommal szaladgálni is használnám, tehát 90% terepen 10%-ban városban. Válaszotokat előre is köszönöm.

Üdv Jim
120ért láttam énis,annyiért nem kell
ja nem arra válaszoltam

az endurokerékszettet meg láttam a használtautó hirdetésben .....valaki bárki akárki aki átszupermotyósította a gépjét árulta
de itt az apróban is láttam ...csak régebben
Miért? Te hazabírtál azzal a motorral menni? Hmm az nem rossz egy Korlátolt Tartosságu Motortól
úgy kellett leműteni róla , hogy hazabírjak jönni!
Zé,nem tudsz 1 enduro kerék garnitúrát jó áron?
nekem is volt ilyen anno rxszel...,de csak a kormány ment el,szar dolog az

Gyáá tudjátok milyen szar az h itt a 7vége,se motorozni,se bulizni nem tudok menni és ma vmiért kibaszott módon fáj a vállam,kurvaéletbe
Igazad van döme!
Jóvanmááá elég lesz... :)
Főleg hogy egyenlőre el se merek valamit mondani.....
Na azért arra ne gondoljatok hogy eladom a gg-t...
De lehet hogy lesz még egy gép...
Éppen ledobja a földre. . .
Zoozee, te manipulátor! ! !
itt van az eredeti kép !
bár lehet hogy a 300-as KTM-et kiviszem...hátha megveszi vki....bár van már rá egy érdeklődő.
Holnap a kedves Csiki-Bege Autoplaza-nak dolgozom, este 17 óráig....
De az októbri bulin ott leszek...motor nélkül...
szia BGábor! kinézünk szerintem majd odamegyek ha látlak paparazzi fotókat csinálni !
Szegény Seres Laci barátunk (FSE 450SM) most volt bent....Leblokkoltak előtte pesten, eredmény : fékolajtartály-pótlás....letört neki....nyomott egy stoppie-t ,de nem volt elég, átment a holtponton...
ott vagyok mindenhol
Andris... Holnap tokod?
hanem....
Nem a GG.....habem ÉN!
aha itt ez a paparazzi zozee