Ja, van itt minden!
Volt még 1 KX 250F, azt a múltkor adtam el.....ott lesz majd az is az új gazdival! A használtakat meg tök jól viszik és nincs azokkal sem baj! Az utolsót Faisst barátunk vette meg és ér el vele jobbnál jobb eredményeket!
Sörre nem kell gyüjtened.......azt majd csak gyűrnöd kell lefele
Tehát közel 20 különböző motortípust lehet kipróbálni DÍJMENTESEN! Természetesen kizárólag saját felelősségre és ha valami történik akkor fizetős a buli!
Szerintem jónak ígérkezik, de ha van valamilyen ötletetek akkor írjatok és megdumáljuk!
Ja, és Zozzee.......a teljes GasGas Trial Team Hungary jelen lesz úgyhogy kösd fel a gatyát mert adunk alád egy kiskecskét és elviszünk egy kicsit triálozgatni
Köszi a segítséget akkor leteszek a 125-ösröl és megvárom az uj 450-est :) A listaár szerint 1.380.000 Ft. Ez tartalmazza esetleg a reg adót is ? Én Nyíregyháza körnényéken lakom. Merre lesz ez a "Jamboree" ?
még egy kérdés hogy mennyi gari van a moccossra?
arra a sisaktesztre emlékeztek amikor a gyapjúsapka győzött a carbonkevlarral szemben mikor kidobták őket a 70.-dik emeletről és a gyapjúnak nem lett semmi baja viszont a carbon megrepedt...ezért az a gyengébb !
Nem baj, rászigszallagozom magam egy mocira, oszt le nem vesztek róla!
Volt még 1 KX 250F, azt a múltkor adtam el.....ott lesz majd az is az új gazdival! A használtakat meg tök jól viszik és nincs azokkal sem baj! Az utolsót Faisst barátunk vette meg és ér el vele jobbnál jobb eredményeket!
Sörre nem kell gyüjtened.......azt majd csak gyűrnöd kell lefele
Akkó csak jó motor a kawa ha mind eladtad.Alkatrészel is foglalkoztok kawához?
De addig még lehet, hogy szerzek valahonnan
Azért nem lesz gagyi a felhozatal nem?
köszi a válaszokat az 1 év gari egész jó a ktm-ek 1 hónapjához képest :P
Kymco
MXU 250
MXU 300
MXU 500
Tatabánya Off-Road Park (térkép később felkerül)
A garancia 1 év viszont az ár a 400-as listaára, a 450-est még nem tudjuk mennyi lesz?!
Figyeljetek mert nem semmi a felhozatal
GasGas
EC 250
EC 300 3 darab!
EC 450 FSE
Pampera 400 4T
Wild 450 4T versenyquad
TXT 280 Pro trial
KTM
EXC 125 2T
EXC 250 4T
EXC 250 4T
EXC 400
SXF 250
Yamaha
YZF 450
Honda
CRF 250
CR 85
Polaris-Bombardier
Predator 500
OutLaw
DinoJet 650
Tehát közel 20 különböző motortípust lehet kipróbálni DÍJMENTESEN! Természetesen kizárólag saját felelősségre és ha valami történik akkor fizetős a buli!
Szerintem jónak ígérkezik, de ha van valamilyen ötletetek akkor írjatok és megdumáljuk!
Ja, és Zozzee.......a teljes GasGas Trial Team Hungary jelen lesz úgyhogy kösd fel a gatyát mert adunk alád egy kiskecskét és elviszünk egy kicsit triálozgatni
Köszi a segítséget akkor leteszek a 125-ösröl és megvárom az uj 450-est :) A listaár szerint 1.380.000 Ft. Ez tartalmazza esetleg a reg adót is ? Én Nyíregyháza körnényéken lakom. Merre lesz ez a "Jamboree" ?
még egy kérdés hogy mennyi gari van a moccossra?
Nem is tudok motorozni, inkább quadozom!
csak 86 cm-es az ülésmagasság, alacsonyabban van a súlypontod...kezdésnek tökéletes......szerintem...
Zozee azért ezek komolyabbak a te kiskőrösidnél...