hát.. 6 hét gipsz, még midnig fáj.. nagy bajban voltam, de végigálltam. (vagyis nem, de nem tudodd leKOzni.. ) de borzalmas volt, főleg a rommá tört kézfejemről lehúzni a kesztyűt, meg másnaop délutáing, mikor végre eljutottam orvoshoz.. ahhoz képest sztem nem volt szar.
mert ha megnéázed az első kerék szöge szeritn a gépnek egy méter mulva elé kéne hagynia az úttestet, így vélhető hogy a már sodródó esetleg csúszó első ellensúlyozására a pilóta jobban elforgatta a kormányt, és ha a motor tovább halad az íven a kormán elforgatása ellenére az alulkormáynozottságvagymi. remélem nem vagyok fassz.
wow. azt azért tudom, hogy az alul- és túlkormányzottság mit jelent, csak arra voltam kíváncsi, hogy szerinted azon a képen miért alulkormányzott a gép. de értem hogy mire gondolsz
Budafokon, egy alcsonyabb srác volt tőled, és vagy 2x sikerült kiesni a ringből.
Meg lehet hogy budakalászon is, csak nem emlékszem. A múltkor szúrtam ki a búrádat, amikor feltetted az oklevél-átvevős képedet
Hol is edzel, a népszigeten?
alulkormányzott akkor lesz ha az eleje "megy el", túlkormányzott meg jellemzően a supermotyók-kanyartechniikája. ugynez autónál, a gyökér nöknek meg amerikaiaknak alulkormányozottak az autók, hogy az eleje kezdjen sodródni, mert azt a gyökér autón elintézi sautfékkel, és max egyenesen tovább megy fékezve, míg ha hátulja meg el, akkor kiperdül auto-motor egyaránt. de itt bioztos hogy alulkormányozottság lép fel. tipikusan a GP versenyeken látni, mikor simáőn elmegy az elej, és a motor lazán kicsuszik, de nem forog meg iylesmi. amúyg ez a leírás, és kép a motorrevűben volt benne. de meglepő módon nem szar.
A pilóta arckifejezéséből az látszik, hogy még nem vette észre, hogy mindjárt véget ér a gyors kanyarodás. Most már szerencsével sem tudná megakadályozni ezt az esést, mivel a motor alulkormányozott eleje túl nagy sugarat ír le, és a tömegközéppontja beesik. Viszont az ilyen típusú esések általában szerencsésen végződnek, mivel a motor nem áll fel, és a pilóta lapos szögben csúszik az aszfaltra. Mint minden esésnél, itt is érvényes: csak akkor próbáljunk felállni, ha már megálltunk, gyorsan nézzünk körül, majd a forgalomtól függően gyorsan hagyjuk el az útpályát.
Jani ha meg van még az a 250ec akkor azt nem lehetne ugy meg oldani h 2részletbe ki fizetni ? mert csak ugy tom össze szedni rá a pénzt ha lehet oldjuk már meg
nem szeretem a terepet buznyák de télire szerválok 2 kereket...Riska,nézzél már utána plz hogy mennyiér tudnál...mert picit hülyülnék akkor terepen a géppel van 1 egész fasza pálya újpesten,kis kanyargós,gyakorolni jó lenne.
Budafokon, egy alcsonyabb srác volt tőled, és vagy 2x sikerült kiesni a ringből.
Meg lehet hogy budakalászon is, csak nem emlékszem. A múltkor szúrtam ki a búrádat, amikor feltetted az oklevél-átvevős képedet
Hol is edzel, a népszigeten?
De miért is alulkormányzott?
Ja, éss láttalak már edzőmeccsen
Bütykös?Vettél rá rücskös óvszert?