Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondjuk az a 6 literes tank az elgondolkoztato, mennyit eszik ez 100-on,? 3 litert-4-et ?
itt most az eb-n is volt egy kazal HM....
a cr-e sem igazi gyári honda bár valamelyik honda gyárba készül belőle pár darab...
csak abból van összelapátolva mint a HM például ahogy ronis mondta..
a hm-et az olaszba valamelyik importőr és csapata csinálgatja hondából....egész jókat csinálnak mert volt hogy a honda gyári menője is azzal pirított....
most ez a ahola vagy aloha gyerek mivel megy ?
ilyen volt 01esbe
de lehet hogy igazad van ez miatt
Amugy a GG nak addig jo amég a japok nem gyártanak sok sok endurot mert akoor lehet hogy csappanna az eladásuk.Mert ügye a japo motorok azért nem brutál drágák.
te az olasz HM MOTO-ra gondolsz nem?
múltkor mintha láttam volna olyan képet (de itt a napokban)ami mintha nem lett volna ...most néztem ezt tüzetesebben már fellélegeztem ....ezen is inkább villanydrótnak néz ki ...ez jó hír...
tudom,mert te perverz vagy,
Honda gyártott még CR-E ket
260as hengerrel
JAja ott szokta a Lehotaiék mögött a gumisnál csináltatni!
de kűlönben ez tényleg érdekes hogy a japok nem látnak piaci lehetőséget a 2T endurokban pedig ök csináltak olyanokat elöször,,,
( KDX, CRM, RMX,)

mibe lenne a Hondának pl, rárakni egy 300-as hengert a cr-re, nagyobb lendkerék,világitotekercs, lámpák ,lágyabb telo, kicsit hosszabb válto, egy picit nagyobb hűtő,oldalsztender, kiegyenlitő tartály, gyors légszűrő ablak, és kész a 2t verseny enduro,,,,

hiszen minden ott van nekik polcon, csak össze kéne lapátolniuk,
a digitális jelek a spirálba vannak "beirányítva"
Csak miért a spirál ha digi az ora?
hát ha annyira jó mint az rmz manapság crossba akkor túl nagy baj nem lehet ....egy patkányságot látni rajta amit nem hiszek el a kilométeróraspirált ...de ezt leszámítva jó gép lehet ...sőt még jól is néz ki ...
csak a gumikat cserélteti heti kétsze dorogon mindíg
Tény,hogy a nőket nem lehet összezárni,mert abból csak a baj van ...bár mindig vannak kivételek.
Azért köszi,hogy még mindig szeretsz.
Jó dolgokat megtartották...váz...blokk....showa
én megcsinálnám
Elárulom neked hogy az én 2007 be se tudtál belekötni.A legjobb motorom volt.Nagyon zsir volt.1 jo haveromnak adtam el aki 1 oszt versenyzik és hol vezeti a bajnokságot hol 2. de a lényeg hogy ő is nagyon örűlt hogy megvette mert nem bánta meg!Imádja
szia bumburnyák ! kaparsz? mi ez mercédesz?
őt,
Ügye hogy hülyék a nők?Szerintem is.De téged még mindig szeretlek. .
pont igy vagyok vele,nekem is tetszik,

a 2009-es rmz-t pl agyon dicsérik milyen álomra sikerűlt,