Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olajszivattyú, szelepek (titánium nem olcsó),szeleprugók vezérműfeszitő,sok olajzó furat,2 vezérműtengely van hibaforrás bőven!
ezaz húzd az agyam és lehet nem éred meg mire az új dugód lekönyököl !
Kár ezen vitatkozni Tény hogy egy 4T-t drágább fentartani mint egy hasonló állapotú 2T-t!Most itt arról van szó hogy ha ugyan arra használja az ember és ugyanannyit!Mondjuk ha jó mocit vettél amit előző gazdája nem hajtott szanaszét akkor a 4T-t se kerül sokkal többe mint a 2T-t fentartani!Csak ha sor kerül egy nagyobb karbantartásra akkor bizony jóval többet kell költeni a 4T-re
Átalakítjuk, hogy szájjal is lehessen vezetni, apa 35%-ot ad bele, én fizetem a többi a vesémből...
az drága kör volt ! akkor ezt a huszönötöst félkézzel legyűröd mi?
Sajnos nem tudok, mert el kellett adni a kezem...
sutyerák játsz a faszoddal ne velem !
Te pedig hallottál arról, hogy olvasás? Abból a hozzászólásból idézek, amire válaszoltál: "a 4t nagy elönye hogy sokkal kezesebb, simulékonyabb, könnyebb vele motorozni, és van nyomaték is dőgivel". Szerintem mielőtt megint okoskodsz próbáld meg először elolvasni, vagy kérd meg apukádat, aki 35%-ot rakott a motorodba, hogy olvassa fel neked hangosan...
ja egy vesével nem könnyű
Értem, én csak ámulok és bámulok, hogy mekkora nagy életművész vagy!
Jó munkát.
no mentem dolgozom kicsit jo ejt bye
én nem szerelőhöz hordom hanem magam szétszedem és tudom mitől megy és meddig ! láttam 2t 4t darabokban raktam, is össze és még megy is a mai napig nem baszok ki 5e ft os óradíjakra !
ez van ezt kell szeretni simsonon tanulni és wren kamatoztatni
aha tok jo volt kell a lazitas
ime az egyik haverom
3 szor pl mi ? veztengely + csapágy vez lánc és kész ! maradjunk az enyémél csak pl max fordulat 11 ezr mígegy 250 es 2t akár a 16e ba is beleforog ami több mint 5ezerrel több ! azaz csapágy csak egy percben 5 ezerrel többet forog ! hallotál ilyenről hogy nyomaték ? na az van a 4ü ben a 2ütemet ezért kell forgatni mer nincs nyomaték !

A másik csak a szelep meg a vez lánc a drágább illetve a dugesz ami 3-4 szor többet bír min a 2ts dugesz
4t előnyében meg egyezünk ! a fogyasztás is több a 2t nek az olaj kb árban ugyan annyi de 33 keverék az 34 liter benya ami kb 3 tank ami nem 1000 km szóval ez van ! ezért a 2t nek kell a 4l + benzin a nap végén hogy hazaérjen !
Jah,megint a külföldieknek fenntartott uszodában?
na igen de itt minden a szerencsen mulik,ma voltam uszni to jo volt
Á,dehogy....
amíg.
Csak amig kint vagy,addig ne legyen semmi komoly balhé.
az mindig van !csak most messzebb voltak kozelunkben semi extra de ami kesik nem mulik
Éééééén? Á, dehogy