Kár ezen vitatkozni Tény hogy egy 4T-t drágább fentartani mint egy hasonló állapotú 2T-t!Most itt arról van szó hogy ha ugyan arra használja az ember és ugyanannyit!Mondjuk ha jó mocit vettél amit előző gazdája nem hajtott szanaszét akkor a 4T-t se kerül sokkal többe mint a 2T-t fentartani!Csak ha sor kerül egy nagyobb karbantartásra akkor bizony jóval többet kell költeni a 4T-re
Te pedig hallottál arról, hogy olvasás? Abból a hozzászólásból idézek, amire válaszoltál: "a 4t nagy elönye hogy sokkal kezesebb, simulékonyabb, könnyebb vele motorozni, és van nyomaték is dőgivel". Szerintem mielőtt megint okoskodsz próbáld meg először elolvasni, vagy kérd meg apukádat, aki 35%-ot rakott a motorodba, hogy olvassa fel neked hangosan...
én nem szerelőhöz hordom hanem magam szétszedem és tudom mitől megy és meddig ! láttam 2t 4t darabokban raktam, is össze és még megy is a mai napig nem baszok ki 5e ft os óradíjakra !
ez van ezt kell szeretni simsonon tanulni és wren kamatoztatni
3 szor pl mi ? veztengely + csapágy vez lánc és kész ! maradjunk az enyémél csak pl max fordulat 11 ezr mígegy 250 es 2t akár a 16e ba is beleforog ami több mint 5ezerrel több ! azaz csapágy csak egy percben 5 ezerrel többet forog ! hallotál ilyenről hogy nyomaték ? na az van a 4ü ben a 2ütemet ezért kell forgatni mer nincs nyomaték !
A másik csak a szelep meg a vez lánc a drágább illetve a dugesz ami 3-4 szor többet bír min a 2ts dugesz
4t előnyében meg egyezünk ! a fogyasztás is több a 2t nek az olaj kb árban ugyan annyi de 33 keverék az 34 liter benya ami kb 3 tank ami nem 1000 km szóval ez van ! ezért a 2t nek kell a 4l + benzin a nap végén hogy hazaérjen !
ez van ezt kell szeretni simsonon tanulni és wren kamatoztatni
A másik csak a szelep meg a vez lánc a drágább illetve a dugesz ami 3-4 szor többet bír min a 2ts dugesz
4t előnyében meg egyezünk ! a fogyasztás is több a 2t nek az olaj kb árban ugyan annyi de 33 keverék az 34 liter benya ami kb 3 tank ami nem 1000 km szóval ez van ! ezért a 2t nek kell a 4l + benzin a nap végén hogy hazaérjen !