Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy évben kétszer ki kell szippantózni, mert nem tudom miért
Hozzátok még nem vezették BE a szennyvizet?
Döme ahhoz ,hogy valaki mehessen a GG túrára kötelező jogsi azt tom , hogy a motornak a papírjai rendben legyenek......Köszi
add oda a TV-t is nem kell az neked
De jót aludtam...most is csak azért keltem fel, mert jöttek a szippantósok, hogy kiszippantsanak
Persze, hogy nem lehetne.
Viszont PÉNZÉRT semmi akadálya!
Hivatalosan a verseny szervezőitől kapott pénzen rekultiválnák az érintett területet. Vagy máshol telepítenének fákat stb.

De szerintem zsebek mélyén fog elveszni az a pénz.
Ja, mi is 5-6-szor használtuk, de most látom a netes betegtájékoztatóban, hogy elvileg csak 3x lehetne
jó reggelt....... ma már a kertben eke kapáltam.....dög meleg van elég is volt ennyi, a gép is kitépte a karomat annyira meeegy
Fogyókúráztatni akarod a fórumlakókat? Most akartam
reggelizni.. Mornying... Nami a stájsz, nincs válasz a rallis fotóra? Ez a héten készült veszprémben a h.végi verseny tesztjén, csak privátilag érdekelne, de sztem ott sem teljesen szabályos versenyautózni, vagy tévedek?
megint nagyobb volt a sebesség mint a tehetség..........(bár ez most nem motoros de ...)
Behalt a képcsöve...
Sutyinak nincs Tv-e nem tud mit csni............
nah erre van eszetek
Nekem is vehetnél egy motort!
Vagy inkább fizesd ki a lakáshitelt, utána szerzek magamnak motort!
ha megtehetném simán kifizetném
óó azért a túra is sok pénz......nem menne jövőre talán......bár ha fizeted üsse kavics...
én lehet nem megyek a megbeszélésre inkább besz telefonyon
ó hát néztem én 1 kicsike 300at...azon filózok most jó lenne elhozni........árban is szerintem jó, de hát élőben majd kiderül milyen......ő lenne az... de ha ez nem is jönne össze, télen mindenféleképpen kerítek egyet,,,,,(úgy tervezem)
38 pengő volt
9-10 ezernél cseréltem,de szerintem még ment volna 1 darabig
Hát nem árulok el nagy titok...de amiből megjavíttatom a motort, abból mentem volna a túrára...
télleg el van ütve de leszarom
inkább vennéd már megfele oszt jönnél te is