Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ismerem iket mind!egyszer voltunk eggyütt bia felé motorral valami traktoros rokonnal találkoztunk is.
Ronissal már rájöttünk hogy ez a legjobb választás...
Húdemegmondtad a tutit de kajak így van
a kölcsön is megált!beakadt a váltó
Akkor baszta szét a kezét mi?Samut is ismered neki volt egy CRF450-es csak eladta mert fosott tőle Hülye egy brigád Sógorom az Biatorbágyi szal nem hiszem hogy ismered.Ricsi nővére lakik itt Bián azt úgy ismertük meg őket!
ifi titánok harca nem mindegy kinek mi van hány az üteme?nekem mindegyik volt,de nem tudom mit mondanék ha kérdeznék hogy melyik volt élvezetessebb,mindenesetre ha van a közelemben 2-t mindíg elkérem,,mert azon nevelkedtem10-évig most van a 4-dik 4-tm de lehet szeretni,,hát szeressétek ti is amitek van!mert van akinek semmi sincs
ismerem. ütköztem már vele frontálisan azóta nem nagyon motorozik.kb 2 éve.ki a sógorod?
Jójaz teljes mértékben!Próbáltam olyat méghozzá lehet hogy ismered a csávót akinek a mocijával mentem!Tbányán lakik 2005-ös EC 300-a van Ricsi Kicsit buflák a csávó nagy cimbi a sógoromnak!
a tény az tény amit írtam az így van ! ronis előtt meg megemelem a kalapon
én is azt vennék de a gg 300 olcsobb volt erre fussa(tya)
dezsinek az új vasa vagy a kölcsön?
Ja tiszta sor ha én is egész évben csak Hardos terepeken gyűrném akkor én se 525-öt vettem volna!Tapasztaltam már jócskán a 2T előnyeit olyan helyeken ahol alig tudtuk átküzdeni magunkat.De mivel én csak hobbi endurózom ahol őrűlt emberek híján még néha földutakra is eltévedünk.Nekem teljesen megfelel ez az 525-ös dög!Erőt mindig találok benne és sose hagy ott a szarba!Nehezebb de valamit valamiért
Itt nem arról megy a vita, hanem arról, hogy itt okoskodik...kioktatja Ronis apánkat, aki már vagy 20-25 éve motorozik...
az iylen viták miall veszek 6üteműt vagy wankel motort legközelebb
szia lenes kár hogy nem voltál velünk tegnap..estig saraztunk......dezsi motorja-váltó,lacié+kompresszió betegségben elhalt
Ne vitatkozzatok. Kinek mi jön be, valakinek a 4t, vkinek a 2t. Ennyi.
ott is egy pont lenesnek !
én viszont nem bánom azt a 20-30 kg minuszt a 2t javára.más előnye nem nagyon van de ezért mennek a nagyok is 2t-vel ha lehet
ott a pont bugic ! akit egyszer megcsap a tiszta benzingőz !
sutyi a gumikkal kezdődött minden emlékszel kusba maradsz két oldalt spóroltál volna a gasgas topicnak ! ezt meg látod meggondolom ! 35 % jól hangzik ! ha ennyire ráérsz dolgozz valamit létezik ilyen hogy MUNKA ! A Csonkított végtagod illetve a veséd árát inkább fordítsd a kérótok jelzáloghitelére !
Tudod erre mondják hogy BIZALOM ami a motoromat meg engem összeköt Bátyámnak 300EXC-je van de valahogy mégis jobb visszaűlni az 525-re Szeretem a 2T-t de valahogy most 4T-n jobban érzem magam
szia
Egyébként ki hívott ide téged, menjél a Yamaha topicba, vagy kérjél egy apa 35%-ot adott a motoromba topicot...