Akkor baszta szét a kezét mi?Samut is ismered neki volt egy CRF450-es csak eladta mert fosott tőle Hülye egy brigád Sógorom az Biatorbágyi szal nem hiszem hogy ismered.Ricsi nővére lakik itt Bián azt úgy ismertük meg őket!
ifi titánok harca nem mindegy kinek mi van hány az üteme?nekem mindegyik volt,de nem tudom mit mondanék ha kérdeznék hogy melyik volt élvezetessebb,mindenesetre ha van a közelemben 2-t mindíg elkérem,,mert azon nevelkedtem10-évig most van a 4-dik 4-tm de lehet szeretni,,hát szeressétek ti is amitek van!mert van akinek semmi sincs
Jójaz teljes mértékben!Próbáltam olyat méghozzá lehet hogy ismered a csávót akinek a mocijával mentem!Tbányán lakik 2005-ös EC 300-a van Ricsi Kicsit buflák a csávó nagy cimbi a sógoromnak!
Ja tiszta sor ha én is egész évben csak Hardos terepeken gyűrném akkor én se 525-öt vettem volna!Tapasztaltam már jócskán a 2T előnyeit olyan helyeken ahol alig tudtuk átküzdeni magunkat.De mivel én csak hobbi endurózom ahol őrűlt emberek híján még néha földutakra is eltévedünk.Nekem teljesen megfelel ez az 525-ös dög!Erőt mindig találok benne és sose hagy ott a szarba!Nehezebb de valamit valamiért
sutyi a gumikkal kezdődött minden emlékszel kusba maradsz két oldalt spóroltál volna a gasgas topicnak ! ezt meg látod meggondolom ! 35 % jól hangzik ! ha ennyire ráérsz dolgozz valamit létezik ilyen hogy MUNKA ! A Csonkított végtagod illetve a veséd árát inkább fordítsd a kérótok jelzáloghitelére !
Tudod erre mondják hogy BIZALOM ami a motoromat meg engem összeköt Bátyámnak 300EXC-je van de valahogy mégis jobb visszaűlni az 525-re Szeretem a 2T-t de valahogy most 4T-n jobban érzem magam