Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

diós és lekváros. nem volt itthon túró,pedig a Te általad ajánlott is milyen jó lenne.
de milyen magasnyomásu moso?
az a gázolajos nagy nyomásu piros robix-os?
most megyek, milyen van,? turos-tejfölös mazsolás,,?
na mind1 hykomol 80w90 lesz benne ennek van hasonló szaga
tőtök bele valami fáradtolajat a végén vagy belebaszokgépzsírt
S.O.S. magasnyomású mosóba miylen oaljat töltsek? Lehetőségek:lökésgátlóolaj,hajtóműolaj 80w90es esetleg castroll 10w40es váltóolaj de azt nem szeretném beletölteni
Jeeeee,kész a palacsinta.
igen csizmában gyalog futva,
1 óra alatt 35 KM földúton?
én rendszeresen tudok ugy menni egy ora alatt kb 35 km-ert hogy a fele időben legalább 7000- felett van a fordulat,

akkor ezt mennyiben méred,

akkor már inkább reális az elfogyasztott benzin utáni ora számlálás,

szerintem,
és aki 2T-vel tud menni az 4T-vel is tud
de fordítva nem igaz

Aranyszabály!
már meg ne haragudj de ez egy elég szar hasonlat volt 2t, vs 4t űgyben,,

azt azért nyugodtan kalkuláld már bele a sztoridba, amit autoszerelö első évben megtanitanak a két motor felépitési-működési elv között,, hogy a 4t-ben kb háromszor annyi, forgo kopo alkatrész van mint a 2t-ben,,,,

és azért azt elég gáz kimagyarázni hogy a háromszor annyi cucc kevesebb szerviz igényel,és költséggel jár,,
ezt azért ugye te sem hiszed el,?

a 4t nagy elönye hogy sokkal kezesebb, simulékonyabb, könnyebb vele motorozni, és van nyomaték is dőgivel, valamint a fogyasztása is jobb,,
cserébe többe kerűl a fenntartása szervize,,
az tutti hengerfejes, ha 1 liter viz elfogyott belöle, és az olaj nem lett több,,,

gondolkozz ,,, máshova nem tud menni,,
Jaja, tudom, csak mondom, hogy nem kell paráználkodni, ilyet lett azt kész
ez eléggé nem kérdéses hogy a 4t fenntartása joval több,
Jaaa, hát nem valószínű
dasz iszt sleht
ezt már a multkor is kibeszéltűk ,
előfordul hogy a minőség ellenör visszakűldi a hengert a szallagrol mégeggy honolásra akkor már B-s lessz, vagy a méret alapján ugy itéli meg akkor is , ennyi.
Ha visszaolvasol leírtam még pár okot ami miatt előfordulhatott, de gondolom az se használt neki, hogy elolvadt a gyertya...
ja igen kb 100km/ orás átlagsebesség mellett, lehet
Hát két féle verzíó van,attól mennyire mély a hatása
SX? EXC?

4 vagy 6 sebességes?
Mondjuk 2600 km és így néz ki a dugó... azért többet kéne bírnia egy enduróban, nem?
Nem kötekedni akarok, csak furcsállom
olcsó húsnak én így tom de lényeget mindenki érti sztem.Már kifizette ezt kell bütykölnie....
Miért lenne baj? Egyszerűen csak más a hasznos fordulatszám-tartomány...