Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

má eszem siess,,,
"Kislány vigyázz.
Hogy el ne hibázd
Kislány a bugyira vigyázz!

Vigyáztam én már eleget,
Mégis bekaptam a legyet"

a bankszámlanyitás azmost tényleg nyitás vagy úgy mint múltkor mellettetek?
na pá kurvák.............
Én is kérek szépen!
köszi
ha gondolod és megadod a számlaszámot és a pin kódot akkor én ellenőrizgetem, hogy te tudjál melózni és ne ezen stresszeljél
lassan kell vinnünk defibrillátort az erdőbe magunkkal....ahogy kinéznek a dolgok

csak nehogy egyszer nekünk kelljen
csak olyan jól esett leírni
Abba te belehalnál
kedvem az lenne....
kell mennem most bankba vatta új bankszámlát nyitni mert a régire már nem fér a pénz

remélem teleutalják hamar .....
na léptem ...csákány

mi lehet nikk-el? meggyógyult a cipője vagy mi lehet vele?
melóztok?
nincs valakinek kedve kijönni motorozni?
nekem volt 95-96-ban egy svájci wr 250 -es yamim(89-90 -es modellből csinálgatva)állítólag még ez a cég alakítgatta peterhanseléknak is át endurózni a yamikat....(ez is egy svájci importőr és csapata volt) ...---akkor még a yaminál azt se tudták mi a wr....
jó bika gép volt...
!
Ez nem fellámpázva van csak.Más válto,henger,futomű,öninditó,vezérműtengely,stb!É
rted Olivér?
jahh Mika AHOLA az HM moto-val megy asszem,
gamaenduro
Nekem is?Bár jobban örülnék ha mondjuk a Viki csinálna de ő most lehet hogy durcizik mert lehülyéztem a nőket
tudom ....
vagy mi az nah...
akik fellámpázzák a suzukikat
ez nem az Olasz RM-Z?
most viszont csinálok reggelire egy szalonnás tojásrántottát,
Ezen a képen meg semmi nincs

Pedig az itteni cikk képén nagyon hasonlít a spirál kihajtás az S drz-re...

Amivel tele volt a cerám, hogy lehet mindig spirált cserélni, mert nem bírta az egykerék utáni letételt.....és volt olyan is amikor az elszakadt spirál berágórott és a kihajás műanyag fogaskerekeit is szétbaszta...+16Ft
aloha az a Hawai köszönés,
az a bajom a HM MOTO-val hogy ugyan az a válto, a henger se nagyobb, lendkerékkel probáltak némi nyomatékot összeszedni, azon kivül egy cross motor lámpákkal, cross futoművel,