szewasztok...úgy fáj a gyomrom mintha laptop lenne rajta...minden nap valamit szarik a kutya ......most kezd elmúlni a zöldhályog a szememről...kell mennem pestre ....
zolikát képzeljétek el október 19.-én műtik ......nem kapkodják el az időpontokat....
kérdezte az orvos , hogy mikor lenne jó nekünk ..mondtam , hogy mindegy csak a jövő héten még ne de utána már akármikor jó...hát ez jövő hét után van nem mondom...
amugy azt nem értem hogy a japok miért nem csapnak össze egy joféle 2T endurot, hiszen alig lenne nekik valamiben, és a ktm pl. nagyon sok 2t exc-t ad el europában,,
van kicsi ellentmondás benne valószinűleg ez már háztáji módosítás ...de ....pl. önindító hiánya és pár apróság arra enged következtetni mégis sx a ló....a hat gang zavar be....
esetleg lehet a blokkot vagy cserélték vagy sebességet tettek bele,....
szóval ha eredeti a blokk benne akkor 2002-es a gép (a blokk az) ..........ez a blokkszámból kiderült ....a motor is elfogadható ennek az évjáratnak.......de 2003-mas már nem lehet ...
megnézem majd alvázszámszerint mit csináltak a labancok akkor....
az egész nyaram...fizethetem a büntiket és lehet van egy motoros trafim is...amióta történt az autós,azóta sokat filozom,mintha a düvillel is lett volna egy villanás...és az 300ezerre rúghat. namindegy.
persze aki utána rögtön leszop engem