Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

melyik lányt kell kinyalni ?

persze aki utána rögtön leszop engem
szeva,
köszike.
Én amondo vagyok hogy ez a Suzuki RMX450 fasza lessz!Ebbe már nem csak annyi a változtatás hogy lámpa van rajta
miért a labancok 2002-ben már tudtak motort gyártani?

de durva,
Csak annyit mondok,hogy nőkkel együtt dolgozni nem egyszerű.
szewasztok...úgy fáj a gyomrom mintha laptop lenne rajta...minden nap valamit szarik a kutya ......most kezd elmúlni a zöldhályog a szememről...kell mennem pestre ....

zolikát képzeljétek el október 19.-én műtik ......nem kapkodják el az időpontokat....
kérdezte az orvos , hogy mikor lenne jó nekünk ..mondtam , hogy mindegy csak a jövő héten még ne de utána már akármikor jó...hát ez jövő hét után van nem mondom...
Jó Reggelt
na akkor nyalogatlak még,
Van neki csak nem ér annyit
csinos gép kiprobálnám,

amugy azt nem értem hogy a japok miért nem csapnak össze egy joféle 2T endurot, hiszen alig lenne nekik valamiben, és a ktm pl. nagyon sok 2t exc-t ad el europában,,
Vikinek miért van rossz reggele azon kivűl hogy a Ronis nem nyalogatja a talpát?
Már is jobb kedvem lett.
ktm-et,? miért van ktm-ed?
van kicsi ellentmondás benne valószinűleg ez már háztáji módosítás ...de ....pl. önindító hiánya és pár apróság arra enged következtetni mégis sx a ló....a hat gang zavar be....
esetleg lehet a blokkot vagy cserélték vagy sebességet tettek bele,....
szóval ha eredeti a blokk benne akkor 2002-es a gép (a blokk az) ..........ez a blokkszámból kiderült ....a motor is elfogadható ennek az évjáratnak.......de 2003-mas már nem lehet ...
megnézem majd alvázszámszerint mit csináltak a labancok akkor....
majd mindjárt megnyalom a talpadat aztán rögtön jobb lessz a reggeled,
Sziasztok Gyurika megint száguldol?
függőlegesen
jujjj,remélem mégsem lesz 300 ezer a bünti. De biztos,hogy belefutottál abba a trafiba?
mindig siet...

nyakat
megveszem
már megint fényképésznél voltál? annyira siettél éreccségizni
viszont ha az a csekk is megjön...akkor el kell adnom a ktmet.... szép lesz.
az egész nyaram...fizethetem a büntiket és lehet van egy motoros trafim is...amióta történt az autós,azóta sokat filozom,mintha a düvillel is lett volna egy villanás...és az 300ezerre rúghat. namindegy.
Látom,akkor nem csak az Én napom kezdődött rosszul.