Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Andriskáknk öltönyös ratyifiú lett a Mitsu szalonban! Bocsánat........ha jól tudom akkor a Mitsubishi szalon vezére vagy mi! De a szerződése szerint hozzánk is fel jöhet besegiteni a Multibrand szintre és a motoros rendezvényekre pedig szinte kötelező eljönnie!
Drága barátom, a motorod készen van és jöhettél is volna érte! Mondtam, hogy szerdán jöhetsz mindenképp! A szerelő bent volt, oda is adta volna neked az anyagit meg megbeszéltem vele, hogy majd szombaton mi elintézzük!
Andriska!
Te meg mit művelsz ott a NAGY CS-B A P -ban?
Benn. . .
Jani ma már szerda van,s gondolom még mindig nincs kész a motor.........
Arra szeretnélek kérni hogy holnapra mindenképp legyen kész (mert 1hónapja vittük el,s mostmár szeretnék motorozni......)!
Holnap délelőt még hívlak,hogy mikor tudnánk elhozni.
Üdv
itt...mingyá" megyek fel hozzád..
Ja, és az első hozzászólásaim egyike a Csiki-Bege Autóplázából...mától egy épületet koptatok a mi Janinkkal...
jaaaa, azthittem valami motorosakadémia szerű..
A trialsuli az oldal neve, nem azt jelenti, hogy konkrét oktatás folyik! Ez azért van mert a triálsport-ot nem lehet csak úgy tanulni!
naa, triálsuliról mit lehet tudni? mert a honlapon konkrét infot nem nagyon találtam..
meg van még a gép? jövő 7en ha motor képes leszek,szívesen megcsodálnám ha szabad!
itt vagy még Andris? Mármint a plazaban?
Sirato (hillclimb) szakág is lesz?
Mert én beneveznék...
Menjünkkkkkk......plíííízzzz
Menni kéne. . .
triálsuliii-csoda.
Azt tudom és november 1-én van és mindenféleképp el szeretnék menni megnézni a nagyokat és Raga Istent Milánóban meg november 8-10-ig leszek, úgyhogy a kettő nem üti egymást
Szó volt anno róla, hogy ki kéne ugrani a triál VB első futamára, ami Gironában kerül megrendezésre. . .
Carsten hozta föl még a gyárban. . .
Ezt hogy érted?
És mi van a gironai triál versennyel?
Szétvet az ideg. . .
Majd írd!
este megírom... de már most belátom, hogy mekkora láma vagyok....ááááááááá
Szerinted hova való? ?
Az tök jóóóóó! Mindenféleképp meg akarom látogatni
Szerintem idén kihagyjuk...
A Hebo-tól van már meghívónk, ha Ti mentek, szólj és megadom a stand helyét! Carsten ott lesz!
Ő örülne Neked!