Szerintem elősször kifeszitelek Téged egy patak fölé és rajtad megyek át!
A motor karbantartása pedig példaértékű mindenki számára! Igy kell csinálni mint Gáborunk! Ez a hosszú élet titka!
Az Én kis kecskéimmel sem volt soha semmi gond, de át is van takaritgatva minden kis porcikájuk verseny után! Pedig az Aprilia már nem volt egy hamvas darab és mégis pöpec vót!
Annyira pedig nem vészes ám, csak rá kell koncentrálni, fejben ki kell mást kapcsolni!
Már volt nekem is pár olyan szitu versenyen, hogy 6-7 méter semmi mellettem és alattam......bár a hid egy kicsit több!
De majd meglátjuk, minden esetre tényleg szeretném kipróbálni, legfőképp magamat! Az biztos, hogy előtte agyon be kell járni és megtervezni minden métert, tuti Ők is úgy csinálták
Nekem is teljesen szét van húzva a motorom. Komplett karbantartása van éppen... Futómű, hűtő, összes csapágy zsirzás stb. Molekuláira szét lesz szedve a paripa, de így lesz jó nekiállni az ősz i eddzéseknek...
Akkor köszi,csak azthittem h nincs kész,mert még hívtalak is csak nemvetted fel....
A szombati túrával pedig nemtom h milesz,mert lebetegedtem,s így lehet h nemtudok menni
Holnap akkor még hívlak
És mégegyszer köszi h még ma megcsináltátok! (akkor hnap megyünk érte)
Ha eljösz valamelyik kalandtúrára, ingyen adok a segged alá egy vasat egész napra!
Áááá.......fotelkrosszos itt mind Én mondom
A motor karbantartása pedig példaértékű mindenki számára! Igy kell csinálni mint Gáborunk! Ez a hosszú élet titka!
Az Én kis kecskéimmel sem volt soha semmi gond, de át is van takaritgatva minden kis porcikájuk verseny után! Pedig az Aprilia már nem volt egy hamvas darab és mégis pöpec vót!
Már volt nekem is pár olyan szitu versenyen, hogy 6-7 méter semmi mellettem és alattam......bár a hid egy kicsit több!
De majd meglátjuk, minden esetre tényleg szeretném kipróbálni, legfőképp magamat! Az biztos, hogy előtte agyon be kell járni és megtervezni minden métert, tuti Ők is úgy csinálták
Motorelvonási tüneteim vannak de durván ám!
Bár most Én is keresek egy megfelelő hidat idehaza amit tervezek meggyalázni!
Halihóóó mindenki!
A szombati túrával pedig nemtom h milesz,mert lebetegedtem,s így lehet h nemtudok menni
Holnap akkor még hívlak
És mégegyszer köszi h még ma megcsináltátok! (akkor hnap megyünk érte)