Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azon egy cseppet sem aggódom, ugyanis Zoli nagyon keményen fűzi, Ő teljesen más dimenzióban motorozik, persze nem is tegnap kezdte.. Nekem azis bőven megfelelne, ha a következő életemben úgy nyomnám, ahogy Ő képbe van ezzel az egész endurozós sztorival..
ferroza,ne aggodj,vagyunk igy páran aki a Zoozeeés társai témpolyát nem birta!
!
Na erről az oldaladról már ismerlek... Tudom, hogy tudod a rövidebbet, csak sosem használod... Élénken emlékszem, a végén is mondtad, hogy ittvan a város, 5 perc, viszont a Te 5 percedbe egy Dallas dupla epizód símán belefért volna..
De "egyszónak is száz a vége", nagyon jól éreztem magam, csak néha emlegettelek a sisak alatt félhangosan...
gyere nyugodtan elvezetlek bárhova........de tudok egy rövidebb utat is
Fogok élni a lehetőséggel mindenképpen, köszönöm... Mindenképpen fordulópont volt, eddig annyira nem vonzott az "erdőzés", pikk-pakk változott a szemléletem, bár ehhez kellett a jótársaság, idegenvezetés...
Sűrűbe?A kislányok ilyen helyre járnak motorozni
Nem vagyok büszke rá, hogy eza helyzet, de most így alakult.. Nemtalálom fel magam ebben a piacorientált világban, vagyis jó nehezen... Olyan lájtosra mint a veszprémi derby, vagy amire zozee meginvitált? Vidám befejezés Nektek estére.. Mire visszaértünk a kiindulópontra, olyan szinten kész voltam, hogy mint egy betépett kiskacsa, rossz kacsamuter után indultam el, / zozee helyett egyik komáját követtem /persze ebben aza sok kátéjemes narancsba borult drájver volt a hibás, sztem ezis benne volt a beavatásban...
sokan estek már hasonló gödörbe,de te a friss endúrós tapasztalatoddal azért szépen haladtál!szivesen látunk van időd gyere.. IGÉREM VIGYÁZUNK
meg nézheted,de kell egy kawa zöld ugró moci+behozhatatlan előny és kockás napszemcsi
nem hiszem ,hogy te olyan szégyelős lenél? én is arra gondoltam! de én már be vettttem a szívgyógyszeremet, és ezért el is köszönök jó éjt
Micsoda meglepetés /kellemes/.. A Jahamás Úr...
A nikkről nem is feltételeztem.. Utána kellett néznem a fotóknál, kiis kompromittál a szakadékos sztorimmal... Ott úgy volt szimpatikus lemenni... Azért szépen bevittetek a sűrűbe...
megyek én is aludnyi, már be van kapcsolva az elektromos ágymelegitő, oda van készitve az ágytál is, megyek tentélni,
a gogo görlök az erdőben megmutatják a tutit 3D-ben ? azt én is megnézném,
Na Kafferek, és Kafferinák, csak benéztem, beköszöntem, lépekis egylendülettel, holnap félnégytől reptérjáratom van... További jómulatást...
Ferrozo, elhozod megint a motorodat ide hozzánk,megkeressük azt a szakadékot amit meg mértél és bemutatnak neked ott élet hűen mindent 3d-ben
ácskapocs, középen megfogod, a többit rád bizom,

többet nincs se kötö,se hártya, se gyulladás,
te mikor jössz egy lightes motorozásra,? vagy most amig el nem adod adventot addig nyista, motor,
nem szem csak VOO SZEM
neeeem, az majd az élménybeszámoló betétprogramja lesz.. Vidám befejezéssel...
Dani már felrakta , jo vidi, Julien Dupont a szabadstilusu utcai triál királya, tud a csávo nem kicsit,
magadról beszélsz a makacsságról vazze...én elmentem a patikába cuccokért ....most kenegetem a nagy okosságokkal kétezerért de mondták , hogy ne számítsak nagy dolgokra
akkor álles in ordnung...
ezt sasoljátok
http://motorinfo.hu/magazin/2009/06/24/buda
pesten_vadult_julien_dupont/