Azon egy cseppet sem aggódom, ugyanis Zoli nagyon keményen fűzi, Ő teljesen más dimenzióban motorozik, persze nem is tegnap kezdte.. Nekem azis bőven megfelelne, ha a következő életemben úgy nyomnám, ahogy Ő képbe van ezzel az egész endurozós sztorival..
Na erről az oldaladról már ismerlek... Tudom, hogy tudod a rövidebbet, csak sosem használod... Élénken emlékszem, a végén is mondtad, hogy ittvan a város, 5 perc, viszont a Te 5 percedbe egy Dallas dupla epizód símán belefért volna..
De "egyszónak is száz a vége", nagyon jól éreztem magam, csak néha emlegettelek a sisak alatt félhangosan...
Fogok élni a lehetőséggel mindenképpen, köszönöm... Mindenképpen fordulópont volt, eddig annyira nem vonzott az "erdőzés", pikk-pakk változott a szemléletem, bár ehhez kellett a jótársaság, idegenvezetés...
Nem vagyok büszke rá, hogy eza helyzet, de most így alakult.. Nemtalálom fel magam ebben a piacorientált világban, vagyis jó nehezen... Olyan lájtosra mint a veszprémi derby, vagy amire zozee meginvitált? Vidám befejezés Nektek estére.. Mire visszaértünk a kiindulópontra, olyan szinten kész voltam, hogy mint egy betépett kiskacsa, rossz kacsamuter után indultam el, / zozee helyett egyik komáját követtem /persze ebben aza sok kátéjemes narancsba borult drájver volt a hibás, sztem ezis benne volt a beavatásban...
Micsoda meglepetés /kellemes/.. A Jahamás Úr...
A nikkről nem is feltételeztem.. Utána kellett néznem a fotóknál, kiis kompromittál a szakadékos sztorimmal... Ott úgy volt szimpatikus lemenni... Azért szépen bevittetek a sűrűbe...
magadról beszélsz a makacsságról vazze...én elmentem a patikába cuccokért ....most kenegetem a nagy okosságokkal kétezerért de mondták , hogy ne számítsak nagy dolgokra
!
De "egyszónak is száz a vége", nagyon jól éreztem magam, csak néha emlegettelek a sisak alatt félhangosan...
A nikkről nem is feltételeztem.. Utána kellett néznem a fotóknál, kiis kompromittál a szakadékos sztorimmal... Ott úgy volt szimpatikus lemenni... Azért szépen bevittetek a sűrűbe...
többet nincs se kötö,se hártya, se gyulladás,
http://motorinfo.hu/magazin/2009/06/24/buda
pesten_vadult_julien_dupont/