Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Marhajó az eső meg minden a földnek meg örűlnék ha nem lenne behajítva a defektes crosskerekem a garázsba és nem szereltem volna fel az SM kerekeket Ja és még kipuff dobom sincs itthon mert épp heréli a haver
Üdv mindenki!
Én mocimat is alábecsülték tavaly nyáron mikor Supermotoztam.Egy Kawa zxr 750 meg egy Honda CBR xx-es erölködött a piroslámpánál.Csodálkoztak mikor én értem elsőként a következő lámpához.Jó mondjuk a végén már ott voltak a seggemben.
itt elálllt
na kimegyek az utcára úszom egyet
jól van..... írhacc

de számolj le minnél hamarabb
Őőőő...még dolgozom...vagyis inkább még van munkahelyem...legalábbis múlt héten pénteken még volt. Naaaa,légyszilégyszi,hadddd írjak ide.
vedd meg nyugodtan, énis anno a 300as gg-mel jártam csajozni, és eléggé tetszett neki..igazi csajozós cucc... na csucsu
miért te dolgozol ?

akkor nem is írhacc ide
Felkeltem Én már régen,csak most még ágyban döglés van. Holnap ilyenkor meg már javában melózni fogok.
jó reggelit a későnkelőknek is
Nem akarok több esőt! Az angoloknál nem esik ennyit az eső mint mostanában nálunk.
nekünk szerencsénk van itt csak éjszaka esik de már a 3. nap ,h zuhog........sztem a héten végig ilyen lesz.........
Jó napot fiatalok.
az fasza ....bár kell az eső a földnek mezőgazdasági így nekünk másodrendű szempontok miatt is.....
most ez csak mintaként tettem be ...
de ilyesmi mintával nyertem már csatát betonon crossgéppel...mondjuk régen nem versenytaktika vezetett erre hanem építgettünk egy motort és kisérletijelleggel felpróbálódott pszichológiailag optikai tuningként meghogy ne érjen le a felni a földre címszóval.....(akkor még csak valamelyikünk báttyja látott valami műholdas tévécsatornán egy kezdetleges supermotyót majdnem de az is szarabb volt még mint a miénk...szóval még semmink se volt főleg pénzünk és így került fel ilyen mintájú gumi....és csúnyán meggyaláztam vele szpidiseket a városban...bár ehhez azért most se kell átgumiznom .....tegnap jöttünk haza és az én utcámba én vagyok az első elven a lámpáknál elémkanyarodott egy kawa aszfaltágyú...nem is lett volna baj míg nem erőltette volna a rajtot a pilótája látva , hogy egy fülig sáros enduró gurult be mellé..be se mondom elkúrta mint gyurcsányferipatkány..hát itt a házunk előtti kanyarba már majdnem meg kellett válnia üléspozíciójától
azt mondja az időjos hogy még egy hétig fog esni,
vazze ki a kartam menni és dézsából öntik a wasszert .....mi lesz itt még? meddig eshet még....?
por az nem lesz az biztos..... ezer dolgot kéne elintéznem a k. életbe.....és gyalog
énis agyaltam rajta,van itthon még egy használt de jo állapotu triál gumim, elötte valo napon pálya épités közben dumálgattunk rola eleget, aztán igazábol nem volt rá szűkség, nekem is egy használt már kétszer megvágott AC-10 van fenn hátul, teljesen jol működött,,,

jok voltak a körűlmények, ideális volt minden, nem volt rá szűkség gumit cserélgetni, nem az döntött,
a rajt utáni első kanyarig szinte eldölt minden, utána elég egynyomos volt a sztori, , de igazábol egy épitett extrém enduro az ilyen.
amit én másképp csináltam volna az inkább az hogy nem kellett volna elemeket kihagyni a harmad osztálybol, és ugyan annyi kört menni mint 1-2.osztály vagyis 5 kört, na akkor a csapat nagy része 3 kör után behalt volna, lettek volna utolért lekörözések is,több lett volna az izgalom,

minden csoport a-b-c- két futamot ment, és a két futam eredménye alapján jutottál döntöbe, esetleg lehetett volna olyan is hogy az eggyik futam vissza felé a körön, vagy három futamot ment volna minden csoport és eggyet vissza felé,

és még a rajtot nem 8 emberrel inditottam volna ,mert elég életveszélyes volt, hanem szétszedtem volna két 4-es elödöntöre 5 körben ahonnan megint csak az első kettö jutott volna be, és igy a döntöt is egy négyes fogat vivta volna,, a nézöknek is még izgalmasabb lett volna,,
na elkezdek tanulni mer még semmit nem tudok és pénteken szopni fogok rendesen
Ez a gumi-téma nekem is eszembe jutott amúgy, bár én ilyen triálos jellegűre gondoltam volna...
morgen fiuk.....nem ma tartom de köszi...én a március 8. -dikai zoltánnapon tartom amire rászemtelenkedtek a nők a nőnapjukkal.....fel kéne jelenteni őket

ronis én így ahogy utólag látom elgumiztam volna motoromat (majdnem utcai de azért kockásenduróra) erre a versenyre mert ide a crossgumi pont nem kellett sőt szar is és a hosszú betonokon és kanyarokban, féktávokon behozhatatlan előnyökre tettem volna szert (helyesebben próbáltam volna) hosszabb rajtegyenesnél meg még a rajtsegítőt is bekattintottam volna.....

mindenesetre sajnálom, hogy benmaradtál a rajtba meg, hogy kilöktek....
amúgy ezt nehogy fikázásnak vegyétek csak így utólag szerintem jó politika lett volna.....
ez a fóti pumix srác(peti) lent volt ?
lett benne egy radikális hupli, jo lessz az még, a lábtartot meg már vissza vertem a samuval,