Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó estét kívánok!
Ez a magyar egészségügy.
Öhhhm,köszönöm,de megmaradnék a saját ágyamnál.
dehogy vagyok én agressziv,

csak néha,,,

csak egy kicsit,,,

,,
Nah,téged sem irigyellek.
Sziasztok
Mentem volna én már akár ma is de csak holnap rendel...bár először július 16-ra akart időpontot adni az asszisztens csajszi
Akkor kénytelen leszel Te jönni hozzám...az én ágyam 2személyes
és akkor még a hab a tortán-rol nem is beszéltem, betűzelt a domináns szuka kutyám, és huzta magával a tűzelésbe a másik két szukát is,

ugyhogy most 3 szuka kutyám tűzel jelenleg, akit folyamatosan be kell zárni a házba hogy a két fiu kutya nehogy megdugja,,

öröm az élet és csupa vidámság,
Fogorvoshoz mikor akarsz elmenni? Az Én ágyam csak egyszemélyes.
A kicsit agresszív apuka.
Helyes.
Nem annyira rossz azért az...főleg most - úgy fáj a fogam hogy amúgy se tudnék aludni...de azért szivesebben tölteném a Te ágyikódban ébren az éjszakát
napok ota esik,,, szerinted,hogy birom a kindert ,?

a fogsoromat már kiraktam a vizespohárba az ágy mellé, ugyhogy már készűlök a lefekvéshez,
Hogy bírod a nyári szünetet?
csokolom a kis kacsoját,
erre nem is gondoltam hogy a kocsijukhoz nem tudtak oda menni, és ezért nézték a versenyt nagy lelkesen,

egyik futamban állt mellettem egy öreg bácsi, ilyen egyszerű falusi ember féle, na annak fűlig ért a szája, ugy vigyorgott , folyamatosan kérdezgetett minden félét a motorokrol, hogy az milyen, meg amaz miért visit ,persze elmesélte azt is hogy neki is volt pannoniája és mennyit ment vele éjjel nappal, komolyan olyan volt a bácsi mint valami lelkes kisgyerek pedig volt vagy 60 egynéhány,
lehet jövő héten már vesz is valami motort és ő lessz az erdő kapitánya,
Éjszakai műszak...az nem valami jó.
Én meg a munkahelyemen - igaz, én is egyedül...
Én már ágyban vagyok. Igaz,teljesen egyedül.
De neked is - velem!
Neked ilyenkor már nem ágyban lenne a helyed?
szép estét gázos népek,
Szevasztok!

Kiscsuka! Küldtem mailt!
minnyá pakoljuk fel a vasakat a futóra