Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Részvétem.
Kicsi uncsi ...de aztán hívtak,hogy csütörtökön menjek egy állásinterjúra, úgyhogy nekiálltam a felkészülésnek.
Mizu Sutyi?Mi lett a mocival?
Szia Sutyi! Kanos fiúk?! Hoooool?
Hello!Milyen napod volt?Mesélj
Én is megjöttem kanos fiúk és Viki

Gemes! Részvétem!
Nem baj, a lényeget értettem.
Szia Tibi.
t .Ez lemaradt
Uhhhhh it van Viki Szia
Jó estét kívánok.
Tiszteletem az ENDUROS uraknak
Na a k...a életbe eltemették havert. De nagyon szép temetése volt kb 25-30 motorossal.
ÁL amatőr, ez jo,
Szia Ádám!
Gratulálok az eredményedhez.
Ügyes voltál.
Ha nincs ott az az ÁL amatőr akkor simán nyered a bulit.
azért az a használt brembo elsőféknyereg -104 500. ft-ért szerintem elég messze van a joárasitott dologtol,
van egy pár cucc aminek nem rossz az ára, de azért hanyatt nem estem,,
úgy látom ez Giraffe oldala úgyhogy biztos jó minőségű cuccok
Igen
Szeva, te hívtál engem?
Sziasztok!
Éppen motorvásárláselőttállok, és nagyon megtetszett a Gas Gas sm 125-ös motor. Az lenne a kérédesm hogy menniyre megbízhatók ezek a motorok? Ja és hogy egy gyáei áttétellel mennyit tud utazóban ez a motor? Előre is köszi a válaszokat!
ha valakinek egész véletlenül van egy felesleges 1982es yamaha xt 125 berugó visszahúzó rugója az szóljon szatyinának nincs mielőtt valaki ajánlaná
Szasztok

Gratula a 2. helyhez
Sziasztok
Az Extrém Endurohoz és a gumi kérdéshez visszatérve én szerencsére nagyon jól döntöttem :) Kételkedtem végig mit tegyek de végül hagytam az első utcai gumit hátul pedig a full kopott fim es michelint! az első elödöntő rajtjánál észrevettem anyut és integettem neki miközben leintették a zászlót na mondom fasza ! az utolsó helyről a farönkökig feljöttem az első helyre mert olyan rövid féktávot tudtam venni :) szóval örültem neki hogy nem cseréltem ki a bütykös gumit :)