Na mi van, eddig le akartál ölni mindenkit akinek akárcsak eszébe is jutott ilyesmi, most meg már ajánlgatod? Kihúzta nálad a gyufát a kiscsaj vagy mi történt?
És ahogy lenni szokott Mörfi belefingott a grízes lisztbe... Lemondták a találkozót, körmenden állítólag jetskizni
lehetne... Úgyhogy egyenlőre jegeljük ezt a projectet..
A számot azért eltettem, de bassza meg, félreértettem, és a lávboxon úgy hírdettem, hogy 25-ig bezárólag.. Úgyse jó, ha hozzáírom, hogy kizárólag csak a testedet használhatják, és viszont?!...
Ugyanmár...ennyi év alatt bőven volt időm megszokni hogy amelyik csaj nekem tetszik az vagy foglalt vagy olyan tök hülye hogy ő maga se tudja mit akar vagy csak szimplán nem kellek neki...esetleg az előző három tetszőleges kombinációja...
Meg kép nélkül amúgy se nem lesz biznisz...
Dobjál egy képet a hugiról, aztán akkor megmondom mennyit kell fizessél érte
Milyen programodnak van útban amúgy? Nem fér tőle a ronis lánya a medencébe?
Na mi van, eddig le akartál ölni mindenkit akinek akárcsak eszébe is jutott ilyesmi, most meg már ajánlgatod? Kihúzta nálad a gyufát a kiscsaj vagy mi történt?
lehetne... Úgyhogy egyenlőre jegeljük ezt a projectet..
A számot azért eltettem, de bassza meg, félreértettem, és a lávboxon úgy hírdettem, hogy 25-ig bezárólag.. Úgyse jó, ha hozzáírom, hogy kizárólag csak a testedet használhatják, és viszont?!...