Szeva
dolgozok vasárnap
amugy most jöttünk haza a lovaglásból
a faszkalaposok megint megkergettek,de beszopták akkora forgalom volt Debrecenbe hogy meg se tudtak mozdulni
Szeva bálint!
Nem bosszankodom csak nem volt szerencsém.
Az öreg suzukist ez első futamba simán vertem csak a másodikba 4.nek rajtoltam. És mivel nem hibázott ezért lettem mögötte.
Viszont a yamahás a hondás meg a kawás akik a döntőben is mentek egész verseny alatt heverésztek.Az egyik asszem ki is lökött téged.
Na nekik volt szerencséjük.
Amugy nekem nagyon tettszett a verseny,igaz a pálya elég gyors volt.Tényleg lehetzett volna neheziteni.
Pl én hiányoltam a nagy traktorgumit fektetve aminek csak helyből lehet nekiugrani nem messziről rázúzni és a lendület úgyis átvisz.
De hát reméljük egyre több ilyen verseny lessz és lehet válltoztatni ezeken a dolgokon,mert ötlet van ezer csak lehetőség kell.
ebből én azt vontam le, hogyha te rendezel egy versenyt azon én nem indulok
de amúgy igazad van
bár lehet hogy az a sok néző az volt aki oda parkolt a pályára és nem tudták megközelíteni a kocsijukat
Árpi , ezen igy utolag kár bosszankodni,, szerintem is voltak benne szervezési hibák, de igy utolag tanul belöle az ember,,,
tegnap beszélgettem a versenyröl a Marko Pistivel ,és mondtam neki hogy pl. a mi döntökben a 8-fő az rohadt sok volt,, én ugy csináltam volna hogy 2 db, 4-es elődőntöt csinálni amiböl az első kettö megy tovább, és akkor lett volna egy 4-es döntö,
, erre azt mondta hogy mikor már látta hogy elkezdi a Saso beállitani a 8 motort ugy hogy egymáshoz érnek a kormányvégek akkor már ő is félt hogy a rajt után lessz egy komoly sok emberes borulás, de hál istennek nem volt....
a Pisti szerint a világ minden ilyen versenyén még ha van hely akkor is a remény futamban bejutottak mindig második sorbol indulnak, ha ő rendezte volna be akkor biztos ugy állitja be a motorokat,,,
szerintem ha az első, ha a második verzio lett volna, akkor is más végeredmény jön ki, de ezen is fölősleges agyalni,
az biztos hogy az a srác aki első lett az jol ment, Ádám is űgyes volt,,, viszont a magam részéről, a 3. helyen végző szakállas öreg embert, és a 4.helyen végző srácot tudom hogy bármikor körbe motorozom, nekik viszont szerencséjük volt, ennyi , DE ez is egy verseny része,,, ez van,,,
amit még dumáltunk a Marko Pistivel hogy mit kellene majd máskor másképp csinálni, mert tul gyors és egynyomos volt a pálya, ezért pl. a kanyar utáni farönk gula, meg az a felállitott oriás gumis akadály is legközelebb rögtön a kanyar után 1-2 méterre lessz rakva hogy ne tudjanak nekifutni, hanem lassuljon és nehezedjen a pálya, vagy önmagában állo oriás farönk amin nem lehet ripsz ropsz átmenni teligázzal, ilyesmi,,,,
én még javasoltam hogy esetleg mindeggyik csoport mehetne 3-szor és abbol az eggyiket visszafelé az akadályokon, szoval tervek vannak,
amugy szerintem is igen jo verseny volt, nagyon jol éreztem magam, lehetne akár egy egész éves versenysorozat egy szezonban 5-6-7 ilyen versennyel az ország kűlönbözö pontjain, nagyon népszerűsitené a sportot, látványos sok nézöt vonzo dolog, nem kell hozzá semmilyen környezetvédö szervezettől engedély, csak egy forgalmas megfelelö parkolo, 40 tonna kölcsön farönk, pár száz darab raklap, , jopár potkocsi és sok lelkes ember aki megépiti a pályát,,,,
sokat lenditene pozitiv irányban az enduro megitélésének az országban, plussz nagyon jo buli lenne,,,,
'Húsz évi házasság után egyik nap figyelmesen végigmustráltam feleségemet
és ezt mondtam neki:
"Szívem, húsz éve csak egy piti kis lakásunk volt, meg egy olcsó
járgányunk, fotelágyon aludtunk és egy arasznyi átmérõjû fekete-fehér
tévét néztünk. De minden éjjel egy huszonöt éves tüzes csajjal feküdtem le!
Most van egy ötvenmillió forintos házam, egy ötmillió forintos kocsim,
egy csodálatos ágyam és egy plazmatévém. Ám éjjelente egy negyvenes
nõvel kell ágyba mennem. Azt hiszem, ez így nem a legigazságosabb. . . "
Feleségem igen okos asszony, és csak annyit mondott: menjek és keressek
magamnak egy huszonöt éves tüzes csajt.
Biztosított arról, hogy akkor megint egy piti kis lakásban lakom majd,
olcsó járgányt vezetek, fotelágyon alszom és arasznyi képernyõjû
fekete-fehér tévét nézek.
Hát nem csodálatosak ezek az érettebb asszonyok? Orvosnál,
pszichiáternél jobban tudják, hogyan kell megoldást találni a
férfiklímax egyes problémáira. . .'
Én ehhez csak annyit szeretnék hozzátenni hogy azok a 30 alatti csajok akik ronist zaklatnák (de ugye esélyük sincs), forduljanak hozzám bizalommal
Jelenleg egyébként elsősorban egy fogorvos nénit keresnék de sürgősen mert a sajátomat nem tudom elérni és lassan 2 napja nem tudok enni+összeszarom magam néha úgy fáj
ezuton is szeretném elmondani hogy a 30 alatti csajoknak esélyűk sincs nálam, (ritka kivételek persze előfordulhatnak amik a szabályt erősitik,:) ezért nagyon kérem a 30 alatti csajokat hogy ne is pedálozzanak űzengessenek nekem mert esélyűk a 30 -at elhagyva lessz csak,
Hy!
Nekem mondod hogy tudottAz én csoportomba volt és egy szer sem lehetett megközeliteni a gyereket.
Pedig egyszer 2. egyszer meg 3.lettem.
Aki a döntőbe a 3.lett neki is ezek az eredmények voltak csak forditva és állitólag a 2.futam többet ér és ezért nem kerültem a döntőbe.
A reményfutamba meg összekerültem valami Oroszlán nevü gyerekkel akinek semmi keresnivalója nem volt ott
Ezt tudta ő is és annyira sietett hogy nem lehetett megfogni!
Szóval egy kicsit szerencsétlen volt ez a sorsolás nevü valami.
Amig nálunk nyél gázzal hiba nélkül nem lehetett döntőbe kerülni addig a többi csop.ba elég volt keveset hibázva kerülni a fekvő mocisokat.
Sőt volt olyan is a döntőbe aki azthitte hogy az a feladat.
A lényeg hogy a verseny tényleg jó volt.És sok ilyen kéne!
Mégegyszer gratula.
Ahogy múlik felettem az idő, egyre inkább a 30 feletti nőket értékelem. Csak
néhány példa, hogy miért:
Egy 30 feletti nő sosem ébreszt fel az éjszaka közepén, hogy
megkérdezze: "Mire gondolsz, drágám?" Fütyül rá, mire gondolsz.
Ha egy 30 feletti nőnek nincs kedve motorversenyt nézni veled, nem ül oda
melléd nyavalyogni. Csinál helyette valami olyat, amihez kedve van.
Általában valami sokkal értelmesebb dolgot.
Egy harmincon túli nő már elég jól ismeri önmagát ahhoz, hogy tudja,
ki ő, mi ő, mit akar és kitől. Kevés olyan 30 feletti nő akad, akit
érdekel, hogy mit gondolsz róla vagy arról, amit tesz.
A nőknek 30 felett tartása van. Ritkán fordul elő, hogy jelenetet
rendeznének az operában vagy egy elegáns étterem kellős közepén. Na
persze ha megérdemled, gondolkodás nélkül lelőnek, főleg ha esélyt
látnak arra, hogy megúszhatják.
Az idősebb nők nem bánnak szűkmarkúan a dicséretekkel, gyakran akkor
sem, ha nem érdemled meg. Tudják, milyen érzés, amikor az ember nem
kap elismerést.
30 felett egy nő elég magabiztos ahhoz, hogy bemutasson téged a
barátnőinek. Egy fiatalabb nő gyakran még a legjobb barátnőjét is
hanyagolja, ha partnere van, mert nem bízik meg a fickóban.
Egy harmincon túli nőt abszolút nem érdekel, hogy tetszenek-e neked
a barátnői, mert tudja, hogy azok sosem árulnák el őt.
A nők a korral természetfeletti képességekre tesznek szert. Egy 30
feletti nőnek sosem kell meggyónnod a bűneidet. Úgyis mindig tudja.
Egy 30 feletti nőnek jól áll a tűzpiros rúzs. Ugyanez már nem
mondható el a fiatal lányokról vagy a transzvesztitákról.
Ha eltekintesz attól a néhány apró ránctól, egy 30 feletti nő sokkal
szexisebb, mint fiatalabb nőtársai.
Az idősebb nők egyenesek és őszinték. Azonnal a szemedbe mondják,
hogy mocsok disznó vagy, ha úgy viselkedsz! Nem kell törnöd a fejed,
hányadán is állsz velük.
Igen, számtalan okból dicsőíthetjük a harmincon túli nőket."
sziasztok!itt vagy tibi?néztelek délután de nem voltál a kocsid környékén,a zsaruk az egész városban osztották a büntit.ne hagyd ott mert én is úgy szaladtam evés közben oda mert szemétkedtek!különbben meg csak nem dolgozol?
Halálos motoros baleset Hódmezővásárhelyen
| 2009.06.13. 10:21 - terabithia
Belehalt sérüléseibe az a hódmezővásárhelyi férfi, aki motorkerékpárjával egy villanyoszlopnak ütközött Hódmezővásárhely belterületén szombaton éjszaka - közölte a rendőrség honlapján. A tájékoztatás szerint a 31 éves férfi kismotorjával a Holló utcában haladt, amikor eddig tisztázatlan körülmények között letért az útról, és egy villanyoszlopnak ütközött. A kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét, a férfi kórházba szállítás közben belehalt sérüléseibe. A baleset körülményeit igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja.
röviden ennyi.
dolgozok vasárnap
amugy most jöttünk haza a lovaglásból
a faszkalaposok megint megkergettek,de beszopták akkora forgalom volt Debrecenbe hogy meg se tudtak mozdulni