Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezaz ez hiányzott nekem ismerős hozott hozzám egy 1982 es yamaha xt 125 öst hogy csináljam mega berúgókarját meg hogy nézzem meg miért nem indul be na már beindul gondoltam átnézegetem elkezdtem állítani az elsőféken erre befogva marad tekerhetem bármerre asszem mást meg se nézek rajta csak amit kért
Akkor most SENKI nem tegyen fel csúnya képeket.
100 éves vagy,? remélem van egy lotto ötösöd, te vagy az én esetem, azonnal megkérem a kezedet
most nem nézem meg mert idejöttek kisgyerekek mögém ...
Ráfekszel az EXC-re könnyen élő szövet leszel a fém vázon
Öööö...de én nem a Terminátor vagyok (élő szövet a fémvázon)...mit vonzana bennem akkor a kezed?
no hát, no hát ! ez kényes dolog , ehhez már orvoshoz kell fordulni ez pánik betegség
Valahogy értesíts majd ha ilyen problémád van!
Csapatostól? Hát aranyom,egy csapat meztelen csajtól már Én sem tudlak megvédeni.
beférne még oda pár űveg tiszta szesz, egy fél dácia, pár köbméter tűzifa,
Valamit biztos rosszul csinálok hogy rám sose támadnak csajok se egyedül se csapatosan se meztelenül se ruhába...
Csak zoozeenak mutatom ezt a videót, az Ő gyomra elég erős hozzá, mindenki más, aki megnézi szörnyet fog halni. TESSÉK zoozee
Nah,akkor ez sehogyan sem stimmel...tehát akkor nem mi vagyunk ronisnál.
aha ha éreznéd a kezem hatását?
félek a meztelen csajoktol föleg ha csapatostul támadnak rám,,,
de hát ,én már 4X 25- vagyok!
ElektromÁgnes-e vagy?
ez az odu jó lenne csenpészni karton cigit romcsibol
oké rendben ezt megbeszéltük már küldöm a vonzó erömet érzed?
Várj...nem-nem Én vagyok az egyik 25 éves csaj ....Én csak a kezét fogom ....Őt meg szétszedi másik kettő 25 éves.
Nyitott dob Zoozee-tól
Hát Sutyi te nem nősülsz be ronisékhoz az tuti
Fúúj
esetleg törödhetnél velem sűrűbben is,