Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva, nem akartok lejönni egy kis vendéghajtásra a hétvégén,?
lightesben,
én a KCX et ajánlom
egy új márka de elpusztíthatatlan több versenyző is ezt használja külföldön
tud élni a csávo, fekete 7-es bmw, 20000 ft-ért még a tank sem lessz tele,
Jo reggelt
az eresz nagyon durván jo lett,

legfőbb tulakdonsága, ami persze nem elhanyagolhato, hogy folyik benne a viz, jellemzően egy irányba,,,,,,,,,,, eddig,
Hellotok
2 defekt 1000 km-er elött,, nem semmi egy csávo vagy, ilyeneket számon tartassz mint hiba,,

nekem volt már egy nap 2 defektem ugyan azon a keréken, sőt volt hogy egy héten 6 defektem volt, lehet szar motorom van,

veszek egy másik tipust, mit ajánlatok,?

az orancs kántry csopperszből csak a 2t jöhet
Re GG elt!
morgen,
reggelit. http://index.hu/kultur/zene/20... elment a jackson...
Ááááá, amióta hallott rólam, biztos rám is gondol... A kopasz enduros minősítést bevállalom, de megb@aszni nem hagyom magam...
Sziasztok.

Kész a KTM.
Mivel sajna nincs benne a Power szelep (csak a felső rész, 13ezer Ft lenne hozzá, csak ezért most nem fogok hazamenni) tért kibaszott brutál lett a gép.
Ha valaki anyósának a keresztlányát érdekli, akkor eladó, irányár 370.000 Ft.
Képek:
Akkor dolgozzál
a zozi kezdte.különben ezzel is lehet szántani.mint egy enduróval
pizsi?még verem a fa......... falról a csempét
Na húzok én is aludni, mert jól sikerült tegnap a bankett aztán nem sok alvás volt, szevasztok!
Pityu ez motoros forum nem mezőgazdasági munkagép használati utasitását bemutato oldal
el sem kezdődött a fősuli már lógsz az előadásokról?ajajjjjj szép estét
Holnap az utolsó KRESZ...felére mentem csak, nagyon unalmas, de akkor is leléptem általában az első szünetben...korlátlan motort is kezdem lassan, csak pár órát kell vezetni aztán lehet menni vizsgázni, szerencsére oda nem kell KRESZ vizsga..
csörgött nekik a pizsi
Mizu Sutyi?Mesélj vmit
Én vagyok
Hol van a sok enduros kislány?